Cherry Mocha Nails! Το κομψό χρώμα που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας στο manicure

Ευαγγελία Αλπίδου
Cherry Mocha Nails! Το κομψό χρώμα που χαρίζει μία δόση πολυτέλειας στο manicure

Το cherry mocha manicure είναι το νέο μαύρο!

Όπως έχουμε ήδη δει, η χρωματική παλέτα που θα κυριαρχήσει φέτος το χειμώνα είναι στις αποχρώσεις του καφέ, του latte, της κολοκύθας και των spicy καρυκευμάτων. Αυτά άλλωστε, είναι τα χρώματα που επικρατούν γύρω στη φύση και στα φυλλώματα των δέντρων που αλλάζουν χρώμα αυτή την εποχή. Οι αποχρώσεις αυτές πρωταγωνιστούν και στα νύχια μας αυτή τη σεζόν, μόνο που έρχονται να δώσουν την σκυτάλη σε ένα νέο autumn trend, το οποίο ακούει στο όνομα, «Cherry Mocha nails»

Τι είναι τα Cherry Mocha nails;

Το Cherry Mocha nails είναι το χρώμα που επιλέγουν όλα τα It girls στο manicure τους. Το καφέ και το κερασί είναι οι βασικοί χρωματική τόνοι, οι οποίοι αναδεικνύουν τα νύχια με τον τον πιο κομψό τρόπο. Θα λέγαμε, ότι η απόχρωση που δημιουργεί ο συνδυασμός του καφέ και του κερασί, θυμίζει το burgundy manicure, μόνο που τα cherry mocha nails έχουν μία πιο ανοιχτή απόχρωση και καταφέρνουν να συνδυαστoύν πιο εύκολα με τα φθινοπωρινά looks.

Τα cherry mocha nails είναι το νέο μαύρο

https://www.instagram.com/reel/CxtEij4O143/

Επιπλέον, αυτή η διακριτική πολυτέλεια που χαρίζει η συγκεκριμένη απόχρωση στο manicure, είναι για κάθε ηλικία, προσωπικότητα και στιλ. Τα cherry mocha nails, δεν θα μας απασχολήσουν μόνο αυτή την σεζόν, αλλά και κατά την εορταστική περίοδο, θα είναι μία από τις must αποχρώσεις. Τα cherry mocha nails είναι το νέο μαύρο! Είναι σοφιστικέ, κομψό και δείχνει το ίδιο υπέροχο στο γραφείο με casual outfits, όσο και στην πιο επίσημη βραδινή σου έξοδο.

1695880651861-738429061-sunbeamnails_382427649_350045244120151_8705983540935679962_n.jpg

@sunbeamnails

Το νέο nail trend δείχνει το ίδιο τέλειο σε κοντά και σε μακριά νύχια. Θα λέγαμε ότι είναι ένα χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα κοντά και περιποιημένα νύχια. Γι' αυτό αν σου έσπασε πρόσφατα το manicure και δεν ξέρεις τι nail art να κάνεις, νομίζω ότι τα cherry mocha nails θα δημηιουργήσουν το απόλυτο twist με την επιδερμίδα σου.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά TikTok videos για να δεις ποιο είναι αυτό το νέο nail trend που έχει δημιουργήσει φρενίτιδα στις beauty lovers στο TikTok.

TikTok Videos: