Matcha Latte! Το trend που θα σε κάνει να αγαπήσεις το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ

Ευαγγελία Αλπίδου
Matcha Latte! Το trend που θα σε κάνει να αγαπήσεις το πράσινο χρώμα στο μακιγιάζ
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Πράσινες σκιές, μολύβια ματιών και eyeliners καλύπτουν το κινητό βλέφαρο, χαρίζοντας ένα fresh αποτέλεσμα και δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με τη φυσική βάση και τις διακριτικές γυαλάδες.

Όπως μπορείς να καταλάβεις κι από τον τίτλο πρόκειται για ένα νέο trend που έρχεται να κυριαρχήσει στο χώρο του μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις υιοθετούν τα πιο παιχνιδιάρικα ονόματα που θυμίζουν τα αγαπημένα μας ζεστά ροφήματα και τις λιχουδιές που τρώγαμε όταν είμασταν παιδιά. Αυτή τη σεζόν, έρχεται να προστεθεί στις γήινες και σοκολατί αποχρώσεις ένα νέο χρώμα που θα ταιριάξει τέλεια με την moody χρωματική παλέτα που επικρατεί στα φθινοπωρινά ρούχα αυτή τη σεζόν. Το matcha latte makeup!

Mark-Fast-clp-S23-026-(1).jpg

Matcha nails! 6 manicure με απόλυτο πρωταγωνιστή το πράσινο χρώμα

Τι είναι το Matcha Latte Makeup;

Το νέο trend στο μακιγιάζ πήρε το όνομα από το αγαπημένο «Ιαπωνικό τσάι matcha», λόγω του πράσινου χρώματός που έχει... Στο μακιγιάζ ο απόλυτος πρωταγωνιστής είναι οι πράσινες αποχρώσεις, οι οποίες αναδεικνύουν το βλέμμα με τα πιο ευφάνταστα eye looks. Πράσινες σκιές, μολύβια ματιών και eyeliners καλύπτουν το κινητό βλέφαρο, χαρίζοντας ένα fresh αποτέλεσμα και δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση με τη φυσική βάση και τις διακριτικές γυαλάδες.

Leonard-bbt-S23-014-(1).jpg

Το πράσινο είναι ένα χρώμα το οποίο χαρίζει απλόχερα ηρεμία, γαλήνη, ασφάλεια και θετικότητα. Ακόμα κι εσύ που είσαι λάτρης των μονόχρωμων επιλογών, το matcha latte, θα σπάσει την μονοτονία, θα γεμίσει με χρώμα την εμφάνισή σου και θα σου φτιάξει αμέσως την διάθεση! Το πράσινο είναι από μόνο του έντονο. Για να υπάρξει μία ισορροπία στο μακιγιάζ και για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Για να σε προλάβω, το macha latte δεν ταιριάζει μόνο σε ξανθιές και σε κοπέλες που έχουν πράσινα μάτια. Το πράσινο ταιριάζει σε όλες! Γι' αυτό το μόνο που έχεις είναι να το τολμήσεις κι εσύ. Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει μερικά beauty items τα οποία θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το matcha latte makeup αυτή τη σεζόν.

Η μπλε mascara θα είναι το απόλυτο trend και του φθινοπώρου