Party in the back! Τα 5 χτενίσματα των Golden Globes που πρέπει οπωσδήποτε να δεις… από πίσω

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Party in the back! Τα 5 χτενίσματα των Golden Globes που πρέπει οπωσδήποτε να δεις… από πίσω

Τα χτενίσματα των Allison Williams, Emily Blunt, Rosamund Pike, Riley Keough kai Hunter Schafer στις Χρυσές Σφαίρες, από μπροστά φαίνονταν απλά, λιτά και ίσως λίγο βαρετά. Από πίσω όμως είναι μικρά αριστουργήματα και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Οι Χρυσές Σφαίρες ολοκληρώθηκαν χθες και σύσσωμο το beauty department έμεινε ξάγρυπνο για να παρακολουθήσει τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. Οι εμφανίσεις των πιο μεγάλων σταρ της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του τραγουδιού μας εντυπωσίασαν και σου μιλήσαμε σχετικά. Όλες ήταν κομψές, απαστράπτουσες και με υπέροχα looks, κάποια εκ των οποίων όμως έκρυβαν… εκπλήξεις!

2024 Golden Globes: Όλα τα beauty looks απευθείας από το κόκκινο χαλί

Κάποιες κυρίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με χτενίσματα φαινομενικά απλά, τα οποία όμως ήταν περίτεχνα και stunning από πίσω. Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi δεν κατάφερε να αιχμαλωτίσει τις λεπτομέρειές τους, οι hairstylist που τα δημιούργησαν ωστόσο, ανέβασαν φωτογραφία και τα είδαμε σε όλο τους το μεγαλείο. Ποιες ήταν αυτές οι κυρίες και ποιοι οι κομμωτές τους; Θα μάθεις κάνοντας scroll παρακάτω. Έχουμε και λέμε…

Emily Blunt

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η Emily ήταν υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου ρόλου σε ταινία για την ερμηνεία της στο Oppenheimer και έλαμπε στο κόκκινο χαλί. Τα μαλλιά της από μπροστά ήταν ιδιαίτερα λιτά, από πίσω όμως η hairstylist της Laini Reeves είχε πραγματικά δημιουργήσει ένα μικρό (και πανάκριβο) έργο τέχνης.

https://www.instagram.com/p/C10do1dPWpy/

Όπως είδες, η Laini έπλεξε μία μικρή κοτσίδα, και στη συνέχεια έραψε επάνω στα μαλλιά της Emily κοσμήματα του οίκου Tiffany’s με χρυσή κλωστή. Το αποτέλεσμα ήταν απίθανα εντυπωσιακό και ταίριαζε τόσο στο σύνολο γενικά, αλλά ειδικότερα στο πολύ χαμηλό κόψιμο της Alexander McQueen τουαλέτας της.

Rosamund Pike

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

H Rosamund ήταν εκείνη που εντυπωσίασε τόσο με το μπροστινό, όσο και με το πίσω μέρος του χτενίσματός της. Μπροστά, έκλεψε την παράσταση χάρη στο Philip Tracy headpiece που φόρεσε, αλλά στο πίσω μέρος έκανε τα «μαγικά» του ο Davide Barbieri με ένα υπέροχο χτένισμα.

carrieandthe_city_1704701931_3275599675591465962_7026639289.jpg

@davidebarbieri_

Τα μαλλιά της Rosamund ήταν πιασμένα σε μικρούς κότσους, οι οποίοι δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο up do. Αν μας ρωτάς θα προτιμούσαμε να μην έχει φορέσει το headpiece, αλλά έδωσε τους λόγους της σε συνέντευξη και τους ακούμε.

Allison Williams

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η Allison εμφανίστηκε με μία πολύ εντυπωσιακή, μαύρη τουαλέτα και από μπροστά τα μαλλιά της έμοιαζαν να συνοδεύουν ένα απλό, ελαφρώς ατημέλητο σινιόν. Όταν ωστόσο γύρισε, ανακαλύψαμε ότι είχε φορέσει ένα από τα πιο hot trends της σεζόν.

https://www.instagram.com/reel/C10wmnQrKe-/

Η hairstylist της Bridget Brager, στόλισε το επιμελέστατα ατημέλητο σινιόν της με έναν μαύρο φιόγκο, αναβαθμίζοντάς το και εκπλήσσοντάς μας πολύ ευχάριστα. Ναι, και άλλες κυρίες φόρεσαν φιόγκο στα μαλλιά, όμως η Allison ήταν εκείνη που το κράτησε κρυφό μέχρι να απομακρυνθεί από τους paparazzi.

Riley Keough

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Η Riley από μπροστά έμοιαζε να έχει ένα από τα signature, ατημέλητα χτενίσματα του μοναδικού Adir Abergel. Ο hairstylist που λατρεύουμε ωστόσο, είναι πάντοτε απρόβλεπτος και οι δημιουργίες του κρύβουν εκπλήξεις.

HER.png

@adirabergel

Όπως είδαμε μόνο στα στόρι του, τα μαλλιά της Riley δεν ήταν ελεύθερα, αλλά πλεγμένα σε μία μικροσκοπική κοτσίδα η οποία τα κρατούσε μαζεμένα πίσω. Ναι, το λατρέψαμε και βρίσκουμε ότι είναι τόσο edgy αλλά και κλασικό όσο χρειάζεται.

Adir Abergel: Συνέντευξη με τον artist που ευθύνεται για όλα τα iconic χτενίσματα στο κόκκινο χαλί

Hunter Schafer

81st Annual Golden Globe Awards - Arrivals

H Hunter φόρεσε μία Prada δημιουργία που πραγματικά έκλεψε την παράσταση. Όσο για το χτένισμά της… Από μπροστά ήταν super sleek και νομίζαμε ότι έτσι θα είναι και από πίσω. Sleek ήταν, δεν ήταν όμως ένα απλό χτένισμα αλλά κάτι πολύ ιδιαίτερο.

https://www.instagram.com/p/C10fSZuJZ7d/

Η hairstylist της Lacy Redway δημιούργησε ένα διαφορετικό σινιόν που πραγματικά αναβάθμισε το χτένισμα χωρίς να είναι φλύαρο. Ταίριαξε ιδανικά με το σύνολο και τις γωνίες της Hunter και πολύ θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε… Ίσως μας δυσκολέψει όμως.

H global TRESemmé Stylist Lacy Redway μας μιλά αποκλειστικά και μοιράζεται TRES πολύτιμα tips