Omega Care: Η Ιστορία του Ω

Omega Care: Η Ιστορία του Ω

Το Α και το Ω του μαυρίσματος είναι τα λάδια της Carroten, που συνδυάζουν έντονο μαύρισμα και σίγουρη προστασία μαζί, σε έναν συνδυασμό μοναδικό.

Τα Ω (3, 6, 7 και 9) είναι λιπαρά οξέα που ενισχύουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, βοηθώντας στη διατήρηση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της. Στην πρωτοποριακή σύνθεση της σειράς Omega Care της Carroten,αποτελούν βασικό συστατικό της.

Εκτός των Ω, ένα μοναδικό μείγμα από έλαια καρότου, καρύδας και άλλων συστατικών που επιταχύνουν το μαύρισμα αλλά και εκχυλίσματα καλέντουλας και χρυσάνθεμου, έχουν συμπεριληφθεί στις συνθέσεις τους για περιποίηση και ανακούφιση της επιδερμίδας.

Τα νέα λάδια μαυρίσματος και προστασίας Omega Care της Carroten, καταφέρνουν έτσι να συνδυάζουν με απόλυτη ισορροπία, ενεργά συστατικά για όμορφο και βαθύ μαύρισμα με πολύτιμους περιποιητικούς παράγοντες, που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου

Η υφή τους είναι απολαυστική και δίνει στην επιδερμίδα απαλή αίσθηση και ελαστικότητα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι ανθεκτικά στο νερό ενώ οι διαφορετικοί δείκτες προστασίας SPF 15, 20, 30, στους οποίους μπορείτε να τα βρείτε, καλύπτουν όλες τις ανάγκες.