Θέλεις νεανικό δέρμα; Κόψε αμέσως αυτές τις 5 κακές beauty συνήθειες

Μαρία Ροδίτη
Θέλεις νεανικό δέρμα; Κόψε αμέσως αυτές τις 5 κακές beauty συνήθειες

Κάνεις μερικά λάθη και μπορεί να κοστίσουν στην επιδερμίδα σου!

Καθαρισμός προσώπου, απολέπιση, μάσκα ομορφιάς, κρέμα ματιών και προσώπου, serum ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης, αντηλιακό… Τι είναι όλα αυτά; Η ρουτίνα ομορφιάς που – κανονικά- θα έπρεπε όλες οι γυναίκες να ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας. Η αλήθεια είναι, όμως, πως δεν την τηρούμε κατά γράμμα. Τουλάχιστον οι περισσότερες.

Παραδέξου το! Κι εσύ έχεις βρεθεί σε στιγμές κούρασης και εξάντλησης, που σε οδήγησαν κατευθείαν στο κρεβάτι σου για ύπνο, με το μακιγιάζ να παραμένει στο πρόσωπό σου. Όπως, επίσης, είναι αρκετές οι μέρες εκείνες, που ξύπνησες αφού το ξυπνητήρι είχε χτυπήσει πέντε-έξι φορές και έτρεχες σαν κυνηγημένη να φτάσεις στο γραφείο στην ώρα σου. Προφανώς, και η ρουτίνα ομορφιάς… δεν υπήρχε καν στο πλάνο σου.

Σε όλες έχουν συμβεί τέτοια παρόμοια περιστατικά και ως ένα σημείο είναι και λογικό. Το θέμα, όμως, είναι να μην επαναλαμβάνονται, γιατί μόνο κακό μπορεί να γίνει στην επιδερμίδα μας. Βλέπεις, είναι πανεύκολο να ταλαιπωρηθεί το δέρμα και να διαταραχθεί ο επιδερμικός φραγμός από δική μας αμέλεια και από beauty λάθη, που κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Το αποτέλεσμα; Δέρμα θαμπό, ξηρό ή αφυδατωμένο, που δείχνει αρκετά πιο ώριμο από όσο θα έπρεπε.

Σίγουρα δεν θέλεις όλα αυτά να σου συμβούν. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery τις πέντε κακές beauty συνήθειες που μάλλον έχεις και τις οποίες πρέπει να κόψεις «μαχαίρι». Μόλις πάψεις να τις ακολουθείς θα δεις πραγματικά ένα εντελώς άλλο δέρμα. Εμπιστεύσου μας!

Διάβασε ακόμα: Bronzer: Μάθε πώς θα επιλέξεις το σωστό πινέλο για τέλεια εφαρμογή