5 tips και 5 προϊόντα μακιγιάζ για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

Μαρία Ροδίτη
5 tips και 5 προϊόντα μακιγιάζ για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram

Το camera-ready make up που θα σου χαρίσει ανεπανάληπτες λήψεις είναι εδώ!

Ας μη λέμε ψέματα! Το Instagram είναι μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας. Όλες κάνουμε scroll κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε κι όταν έχουμε περιέργεια να δούμε τι ανέβασαν οι φίλοι μας και οι celebrities.

Και κάπου εκεί στο scrolling γκρινιάζουμε γιατί εμείς δεν βγάζουμε τόσο WOW φωτογραφίες και άρα δεν έχουμε τόσα likes και σχόλια. Μην γκρινιάζεις άλλο! Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Το beauty blender είναι το απόλυτο tool μακιγιάζ – Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά

Οι φωτογραφίες… το αδύνατο σημείο μου

Δεν θα σου πω ψέματα! Δεν είμαι και η καλύτερη φωτογράφος που θα μπορούσες να έχεις στην παρέα. Δεν είμαι αυτό που λες… «α, η Μαρία θα μας βγάλει photo». Ούτε καν! Το παλεύω, όμως.

Ψάχνω tips & tricks, παρακολουθώ φίλες μου που το έχουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Τώρα, λοιπόν, ανακάλυψα ότι… μεγάλο ρόλο σε μία WOW φωτογραφία παίζει και το μακιγιάζ.

via GIPHY

Ειδικά, μάλιστα, αν είσαι έτοιμη για μια βραδινή έξοδο, δώσε βάση στα μυστικά που σου αποκαλύπτω παρακάτω για να καταφέρεις να εκτοξεύσεις τα likes στο Instagram.

Τα tips μακιγιάζ για super duper Instagram φωτογραφίες

#1 Η ενυδάτωση είναι το παν

Το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ξεκινά πάντα από το skincare. Αυτό σημαίνει ότι πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε make up θα πρέπει να έχεις φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωση του προσώπου σου. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα, λοιπόν, σου είναι άκρως απαραίτητη.

#2 Primer, αγάπη μου!

Μην υποτιμάς και μη θεωρείς περιττό το primer. Πρόκειται για το προϊόν που διορθώνει τις ατέλειες, μειώνει τις κοκκινίλες και κάνει τέλειο το δέρμα ώστε να… υποδεχθεί το foundation.
Extra tip: Ανάμειξε δύο διαφορετικά primers για WOW επιδερμίδα!

#3 Μην ξεχάσεις τη setting powder

Μετά το foundation πέρασε όλο το πρόσωπό σου με setting powder. Αυτό το καλλυντικό «κλειδώνει» το μακιγιάζ και χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα. Άλλωστε, για να έχεις μια τέλεια φωτογραφία σίγουρα δε θέλεις να γυαλίζεις.



#4 Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με setting spray

Το setting spray θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου αναλλοίωτο για πάρα πολλές ώρες. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα ψέκασε με setting spray το πινέλο foundation και πέρασε όλο το πρόσωπό σου με αυτό.

#5 Πριν φύγεις από το σπίτι βγάλε μια φωτογραφία

Αν δεις ότι γυαλίζεις, βάλε λίγη ακόμη setting powder με ένα μεγάλο πινέλο. Αν συνειδητοποιήσεις ότι έχεις βάλει πολλή πούδρα, με ταμποναριστές κινήσεις με χαρτομάντηλο, απλά αφαίρεσέ τη.

Extra tip: Λίγο παραπάνω ρουζ, bronzer ή και τα δύο θα κάνουν ακόμα πιο WOW τη φωτογραφία σου.

Μπες τώρα και στην gallery για να δεις υπέροχα προϊόντα!

Cover photo: @emilisindlev