DIY Time! Φτιάξε το πιο εύκολο lip scrub από το μείγμα των κουραμπιέδων

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Φτιάξε το πιο εύκολο lip scrub από το μείγμα των κουραμπιέδων

Αν φτιάξεις άλλο ένα ταψί κουραμπιέδες τις επόμενες μέρες και σου περισσέψει μείγμα, φρόντισε τα χείλη σου!

Σε λίγες ώρες από τώρα ξημερώνει Πρωτοχρονιά και μπορώ να φανταστώ ότι βρίσκεσαι σε έναν δημιουργικό πανικό. Αν έχεις καλεσμένους απόψε για να γιορτάσετε το ρεβεγιόν πιθανότατα βρίσκεσαι με τις… κουτάλες της κουζίνας αγκαλιά. Αν, βέβαια, είσαι εσύ καλεσμένη σε κάποιο φιλικό σπίτι, τότε θα ξεκουράζεσαι.

Όπως και να έχει αυτές οι μέρες είναι μέρες μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και κεφιού και βάζω στοίχημα ότι θα φτιάξεις άλλο ένα ταψί κουραμπιέδες. Εκμεταλλεύσου το σωστά και αν… σου περισσέψει μείγμα κάν’το ένα WOW lip scrub και περιποιήσου τα χείλη σου.

kerasia

DIY Time! Lip scrub με κεράσια που θα θέλεις… να το φας

Τα υλικά για το DIY lip scrub από κουραμπιέ

1 κουταλάκι βούτυρο

1 κουταλάκι ζάχαρη

½ κουταλάκι τριμμένο αμύγδαλο

via GIPHY

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν και άπλωσε το DIY lip scrub στα χείλη σου. Κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου για λίγα λεπτά, έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό και… απόλαυσε τα πιο απαλά- απαλλαγμένα από νεκρά κύτταρα- χείλη.

Γιατί να κάνεις lip scrub

Το lip scrub είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στα χείλη σου, ειδικά σήμερα, που βρισκόμαστε μια ανάσα από την αλλαγή του χρόνου.

Βλέπεις με το lip scrub απομακρύνονται όλα τα νεκρά κύτταρα, αναγεννάται το δέρμα στην περιοχή των χειλιών κι έτσι γίνεται πολύ πιο εύκολη η εφαρμογή του κραγιόν σου. Άσε που το αναδεικνύεις στο έπακρον.



Άντε, ακόμα το σκέφτεσαι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DIY Time! Συνταγή για lip scrub με 3 υλικά της κουζίνας σου

DIY: Αυτό το lip scrub με κανέλα θα σου χαρίσει χείλη… για φίλημα