Make up miracle! Το τρικ για να κάνεις eye lift και να φωτίσεις το βλέμμα σου

Μαρία Ροδίτη
Make up miracle! Το τρικ για να κάνεις eye lift και να φωτίσεις το βλέμμα σου

Δύο σκιές θα σε βοηθήσουν να έχεις το πιο λαμπερό βλέμμα ever!

Όσο μεγαλώνουμε τόσο μεγαλύτερη ανάγκη για φροντίδα και σωστό μακιγιάζ έχει η επιδερμίδα μας. Κι αυτό, γιατί το κολλαγόνο μειώνεται, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και σιγά-σιγά εμφανίζονται οι ρυτίδες. Ταυτόχρονα, τα σημάδια κούρασης… αντικατοπτρίζονται στα μάτια και οι μαύροι κύκλοι ολοένα και εντείνονται.

Wait! Μη σε πιάνει πανικός. Όλα αυτά δεν είναι αφύσικα… Τα φέρνει μαζί του ο χρόνος. Εσύ, ωστόσο, μπορείς να τα «πολεμήσεις» κάνοντας τα μαγικά σου με τη σωστή περιποίηση, αλλά και με το μακιγιάζ!

xrwma matiwn makigiaz

Πώς θα τονίσεις τα μάτια σου ανάλογα με το χρώμα τους; Ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, μας εξηγεί

Η σωστή και μεθοδική περιποίηση της επιδερμίδας είναι το παν

Πριν φτάσεις στα μάτια και αρχίσεις το μακιγιάζ για να έχεις λαμπερό βλέμμα, πρέπει να φροντίσεις σωστά το δέρμα σου. Το skincare, άλλωστε, είναι η βάση όλων!

Ξεκίνα, λοιπόν, με καλό καθαρισμό προσώπου χρησιμοποιώντας το καθαριστικό σου. Συνέχισε με ενυδάτωση του προσώπου, με την κρέμα και το serum σου, και ολοκλήρωσε με την περιοχή των ματιών.

via GIPHY

Βάλε την κρέμα ματιών σου στην περιοχή των μαύρων κύκλων και στο κόκαλο του φρυδιού χρησιμοποιώντας τον παράμεσό σου. Γιατί; Διότι αυτό το δάχτυλο είναι που έχει τη λιγότερη μυϊκή δύναμη- τόση όση χρειάζεται το πολύ ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή των ματιών.

Δώσε έμφαση στο μακιγιάζ ματιών

Αφού ολοκληρώσεις τη ρουτίνα ομορφιάς σου, ήρθε η ώρα να δώσεις φως στο βλέμμα σου και να κάνεις eye lift! Πώς; Δύο σκιές θα είναι τα προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά σε αυτό το «εγχείρημά» σου.

Ξεκίνα βάζοντας concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια και primer ματιών για να σταθεροποιηθούν οι σκιές και να έχεις αναλλοίωτο μακιγιάζ! Έπειτα, πάρε δύο σκιές για να κάνεις το «θαύμα» σου: μία πολύ ανοιχτόχρωμη και μία σκουρόχρωμη σκιά.



Αφού βάψεις το κινητό βλέφαρο με τη σκιά της επιλογής σου, πάρε την ανοιχτόχρωμη σκιά και άπλωσέ τη στην εξωτερική γωνία του ματιού σου. Στη συνέχεια, από πάνω άπλωσε μια σκουρόχρωμη σκιά και σιγά-σιγά τράβηξέ τη με το πινέλο προς τα έξω και πάνω. Αυτή η ανοδική κίνηση που θα κάνεις θα σου χαρίσει το πιο λαμπερό και ανορθωμένο βλέμμα ever!

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις eye primers, ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες σκιές για να κάνεις το… make up miracle σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ