Contouring χωρίς μακιγιάζ; Κι όμως γίνεται… με μπούκλες

Μαρία Ροδίτη
Contouring χωρίς μακιγιάζ; Κι όμως γίνεται… με μπούκλες

Άσε τα contouring προϊόντα και πιάσε το ψαλίδι μαλλιών!

Το 2010 η Kim Kardashian ήταν αυτή που «σύστησε» για τα καλά στον γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη το contouring στο μακιγιάζ με την τεχνική αυτή μέχρι και σήμερα- 12 χρόνια μετά- να είναι από τις αγαπημένες των περισσοτέρων.

Είναι, όμως, πολλές φορές και δύσκολο task το να κάνεις σωστό κι επιτυχημένο contouring. Εγώ, προσωπικά, το αποφεύγω γιατί νομίζω πως κάνοντάς το μόνη μου θα βγω… σαν κλόουν από το σπίτι.

contouring self tanning

Tantouring: Η νέα τεχνική self-tanning προσώπου θα σε ενθουσιάσει

Να, όμως, που για καλή μου τύχη ο κόσμος της ομορφιάς εξελίσσεται, νέα tips & tricks παρουσιάζονται και επιτέλους βρήκα πώς θα δημιουργήσω την ψευδαίσθηση contouring στο δέρμα μου με το χτένισμά μου. Ω, ναι! Και αυτό γίνεται.

Οι σωστές μπούκλες για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση contouring

Το νέο hack στον κόσμο της ομορφιάς θέλει να κάνεις μπούκλες με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις κάνει contouring στο πρόσωπό σου.

Αρχικά, ψέκασε τα μαλλιά σου με σπρέι θερμοπροστασίας για να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα σου από το ψαλίδι μαλλιών. Η «δουλειά» θα γίνει σε τρία layers και θα σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ.

BOUKLES CONTOURING

Αρχικά, πάρε τις τούφες που είναι μπροστά στο πρόσωπο και κάνε σφιχτές μπούκλες. Συνέχισε με την τούφα που βρίσκεται στο ύψος του μάγουλου και τέλος με τα μαλλιά που βρίσκονται στο ύψος του σαγονιού.

Άσε τα μαλλιά σου να κρυώσουν για 15 λεπτά και στη συνέχεια χτένισε τις μπούκλες σου. Έτοιμη! Βάλε και λίγη λακ και θα έχεις υπέροχα μαλλιά για πολλές-πολλές ώρες.

Δοκιμάζοντας κι εσύ αυτό το hair hack θα διαπιστώσεις ότι στο τέλος θα μοιάζεις σαν να έχεις κάνει το περίγραμμα του προσώπου σου, αλλά αντί να χρησιμοποιήσεις μακιγιάζ, θα έχεις «παίξει» με τα μαλλιά σου. Θα παρατηρήσεις, μάλιστα, ότι στο πλάι του προσώπου σου, το κάτω μέρος των ματιών σου θα φαίνεται λαμπερό και ανασηκωμένο.

Shopping time

Δεν θα σε άφηνα έτσι! Στην gallery έχω βρει για εσένα προϊόντα θερμοπροστασίας, λακ και ψαλίδια μαλλιών ώστε να ξέρεις τι θα ψωνίσεις όταν βγεις για beauty shopping.



Ανακάλυψε τον mini οδηγό αγοράς και have a good hair day, girl!

Cover photo: @hairby.brittany

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ