Το viral trick του TikTok για να μην «πέσουν» ποτέ ξανά οι μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου

Μαρία Ροδίτη
Το viral trick του TikTok για να μην «πέσουν» ποτέ ξανά οι μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου
Instagram: hairby.brittany

Μήπως φτιάχνεις μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου και μετά από ελάχιστα λεπτά αυτές «πέφτουν»; Για όλα υπάρχει λύση και το TikTok σού τη δίνει απλόχερα.

Αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά, σίγουρα θα έχεις κάνει κούρεμα με layers, ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση του όγκου. Το μόνιμο πρόβλημά σου, ωστόσο, είναι οι μπούκλες που κάνεις και ποτέ μα ποτέ δεν «κάθονται» στη θέση τους.

Τι κι αν εσύ στέκεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου, ψεκάζεσαι με σπρέι θερμοπροστασίας, πιάνεις τούφα-τούφα ευλαβικά για να δημιουργήσεις τις τέλειες μπούκλες; Τελικά, μέχρι να βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου, τα ίσια μαλλιά σου έχουν επανέλθει και οι μπούκλες έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Ψυχραιμία! Ευτυχώς, υπάρχει το TikTok που έχει… τη λύση για όλα. Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, κυκλοφορεί ένα hack στην πλατφόρμα που υπόσχεται να αφήσει ανέγγιχτες τις μπούκλες στα λεπτά μαλλιά σου.

Το genius TikTok hack με το κλάμερ που θα κάνει πιο stylish το χτένισμά σου

Το TikTok hack για τέλειες μπούκλες σε λεπτά μαλλιά

Αν έχεις λεπτά και ίσια μαλλιά και θέλεις να κάνεις μπούκλες χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, τοποθετώντας αριστερά και δεξιά στους ώμους σου την κάθε τούφα. Όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστείς ένα σπρέι θερμοπροστασίας για να μην ταλαιπωρηθεί η τρίχα σου από τη θερμότητα κι ένα οποιοδήποτε ψαλίδι μαλλιών.

Στη συνέχεια, στρίβεις την κάθε τούφα και έτσι όπως είναι την τυλίγεις μέσα στο ψαλίδι μαλλιών περιμένοντας για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν οι μπούκλες. Μετέπειτα, με τα δάχτυλά σου «ανοίγεις» τις μπούκλες, ψεκάζεις με λακ και είσαι πανέτοιμη!

Το σπρέι θερμοπροστασίας μην ξεχάσεις

Κάθε φορά που χρησιμοποιείς ένα εργαλείο θερμότητας – είτε αυτό είναι πρέσα, είτε ψαλίδι μαλλιών- θα πρέπει να έχεις ψεκάσει πρωτίστως τα μαλλιά σου με σπρέι θερμοπροστασίας. Βλέπεις, η υψηλή θερμοκρασία των hairstyling tools μπορούν να αφυδατώσουν την τρίχα σου και, μάλιστα, αν κάνεις συχνή χρήση, να οδηγήσουν στο σπάσιμο και την ψαλίδα. Σίγουρα αυτό δεν το θέλεις!

Συνεπώς, είναι απαραίτητο να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα σπρέι θερμοπροστασίας και κάθε φορά που ετοιμάζεσαι για χτένισμα με εργαλείο θερμότητας να το χρησιμοποιείς. Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα, όμως; Θα τα βρεις στην gallery!