Οι top 9 hairstylists που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για να «κλέψεις» μικρά μυστικά

Μαρία Ροδίτη
Οι top 9 hairstylists που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram για να «κλέψεις» μικρά μυστικά

Αν θες πάντα τέλεια και καλοχτενισμένα μαλλιά, αν αναζητάς tricks για να δημιουργείς πιο εύκολα αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα, οι hairstylists του Instagram είναι η λύση.

Τα social media την τελευταία δεκαετία περίπου έχουν κατακλύσει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Ειδικά το Instagram, όμως, είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία επικοινωνούμε συχνά με φίλους μας, μαθαίνουμε και βλέπουμε ό,τι αφορά τους celebrities, αλλά «κλέβουμε» και μυστικά ομορφιάς ή μόδας. Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθώ μιας και σήμερα θα δούμε μαζί το top 9 των hairstylists του Instagram.

Πρόκειται για experts, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τα υπέροχα χτενίσματα πολλών stars, και για άλλους που μοιράζονται τα πιο wow μυστικά με τους followers τους λύνοντας έτσι τα... χέρια μας. Γι’ αυτό ακριβώς αξίζει να τους δώσεις κι εσύ το δικό σου «follow», ώστε να κάνεις την καθημερινότητα και την εμφάνισή σου ακόμα καλύτερη!

Hair frosting: Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών που ήρθε να πάρει τη θέση του balayage

Το top 9 των hairstylists του Instagram

Vernon Francois

Έχει συνεργαστεί με διασημότητες, όπως οι Iman, Serena Williams και Willow Smith, αλλά και με τους μεγαλύτερους τίτλους περιοδικών στον κόσμο. Ακολούθησέ τον για παρακολουθείς όλα όσα κάνει backstage στις φωτογραφίσεις, αλλά και για το εξειδικευμένο styling που προτείνει για όλους τους τύπους μαλλιών.

VERNON.jpg

Jen Atkin

Η Jen Atkin έγινε γνωστή λόγω της συνεργασίας της με την οικογένεια Kardashian, όμως η λίστα με τις διάσημες πελάτισσές της δε σταματά εδώ. Έχει συνεργαστεί με τις Chrissy Teigen, Jennifer Lopez, Katy Perry, Jessica Alba και Hailey Bieber. Με περισσότερους από 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, στο feed της Jen Atkin θα βρεις στιγμιότυπα από τα χτενίσματα των διασημοτήτων, αλλά και χρήσιμα μυστικά hairstyling.

https://www.instagram.com/p/CFxqqGpntiB

Kim Kimble

Με πελάτισσες, όπως η Beyoncé, η Kelly Rowland, η Oprah, η Kerry Washington, η Zendaya, η Shakira, η Mary J. Blige και η Rihanna, η Kim Kimble είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο hairstyling των διασημοτήτων. Στο Instagram της θα βρεις συμβουλές για το styling των μαλλιών, αλλά αν είσαι λάτρης του Euphoria θα λατρέψεις και τις λήψεις από τα παρασκήνια της σειράς.

Chris Appleton

Ένας από τους πιο διάσημους και ταλαντούχους hairstylists του Hollywood! Ο Chris Appleton έχει ένα πελατολόγιο με διάσημες κυρίες, όπως οι Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Adele, Ariana Grande, Katy Perry, Drew Barrymore και Dua Lipa. Γνωστός για τα wavy hair looks που δημιουργεί, τα έντονα, αλλά κομψά updos και τις αλογοουρές, ο Appleton έχει να σου παρουσιάσει τα πιο wow tricks για να κάνεις πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα.

appleton.jpg

Kendall Dorsey

Στο Instagram του Kendall Dorsey θα βρεις όλα τα μυστικά για να έχεις υγιές τριχωτό της κεφαλής, αλλά και να προστατεύεις την τρίχα σου κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε χτενίσματος κάνεις. Αν, μάλιστα, έχεις μπούκλες, σε αυτό το account θα βρεις… τον «δάσκαλό» σου.

Συνέχισε στην gallery για να δεις ακόμα 4 hairstylists που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram.