Το genius TikTok hack με το κλάμερ που θα κάνει πιο stylish το χτένισμά σου

Μαρία Ροδίτη
Το genius TikTok hack με το κλάμερ που θα κάνει πιο stylish το χτένισμά σου
Instagram: melioracollection

Το κλάμερ κατέχει μια θέση ανάμεσα στα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών της σεζόν και μπορεί να κάνει το κάθε χτένισμά σου ακόμα πιο elevated!

Το καλό με το TikTok είναι ότι κάθε τρεις και λίγο ξεπετάγονται νέες τάσεις και hacks ομορφιάς κι έτσι όλες εμείς παίρνουμε το απαραίτητο Inspo για το μακιγιάζ, τα νύχια και τα μαλλιά μας. Τώρα τελευταία, ωστόσο, ένα είναι το hack που έχει γίνει viral και αφορά τον τρόπο που χρησιμοποιούμε στα χτενίσματά μας το κλάμερ.

Όπως ίσως γνωρίζεις, το κλάμερ ήταν super hot τη δεκαετία του 1990 και έχει κάνει δυναμικό comeback την τελευταία τριετία. Τώρα, λοιπόν, το TikTok σού δείχνει πώς να το χρησιμοποιήσεις για να αναβαθμίσεις το look σου και να δώσεις ένα elegant twist στο half-up hairstyle σου.

9 χτενίσματα με κλάμερ για να δώσεις 90’s vibes στα looks σου

Το έξυπνο TikTok hack με το κλάμερ για να αναβαθμίσεις το χτένισμά σου

Η Sophie Murray είναι η TikToker που μοιράστηκε με τους fans της το τέλειο και πανεύκολο hack της για τη χρήση του κλάμερ. Όπως θα δεις και στο βίντεο, λοιπόν, η Sophie κάνει half up hairstyle, δηλαδή πιάνει τα μαλλιά της μισά πάνω μισά κάτω, χρησιμοποιώντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο το claw clip.

Δεν πιάνει απλώς τα μαλλιά της με το κλάμερ! Η TikToker πιάνει με το claw clip το half up και μετά περνάει την τούφα που έπιασε πάνω και μέσα από το αξεσουάρ μαλλιών, έτσι ώστε αυτό να καλύπτεται από μαλλιά. Εύκολο δεν είναι;

Χτενίσματα με claw clip

Αυτό το half up hairstyle δεν είναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις με κλάμερ. Στην gallery θα δεις κι άλλες ιδέες με χτενίσματα με claw clip για να πάρεις όλο το hair Inspo που χρειάζεσαι για αυτό το καλοκαίρι.