Κι όμως! Μπορείς με το ρουζ να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Μαρία Ροδίτη
Κι όμως! Μπορείς με το ρουζ να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους
Gregory Scaffidi/IMAXTREE.COM

Viral έχει γίνει στο TikTok το hack ομορφιάς που θέλει το… ρουζ να «σβήνει» τους μαύρους κύκλους και να χαρίζει λαμπερό βλέμμα.

 

Πάντα είχα μαύρους κύκλους! Και πίστεψέ με, ούτε κακή διατροφή έκανα ποτέ, ούτε θέματα ύπνου αντιμετώπισα. Απλώς, έτυχε εκ φύσεως να έχω αρκετά χλωμή επιδερμίδα και μαύρους κύκλους με αποτέλεσμα… το concealer να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια η προέκταση του χεριού μου.

Άλλοτε, όμως, έβρισκα το κατάλληλο concealer για τη δική μου επιδερμίδα, άλλοτε δοκίμαζα προϊόντα που δεν με ικανοποιούσαν ιδιαιτέρως. Θα μου πεις… Γιατί δεν έμενες πιστή σε αυτά που σου άρεσαν. Πες το διαστροφή, πες το βαρεμάρα, θέλω να δοκιμάζω ό,τι νέο trick, hack ή προϊόν υποπέσει στην αντίληψή μου και αφορά τους μαύρους κύκλους. Και το τελευταίο διάστημα ανακάλυψα ένα νέο beauty hack στο TikTok, που θέλει το ρουζ να εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους. Τέλειο;

Creamy blush: Συμβουλές και προϊόντα για να δημιουργήσεις δροσερά looks με αποτέλεσμα lift

Το TikTok hack με το ρουζ για εξαφάνιση των μαύρων κύκλων

Το πιο πρόσφατο trend στην πλατφόρμα του TikTok είναι το ρουζ κάτω από τα μάτια, το οποίο μπορείς εύκολα να αναζητήσεις με το hashtag #undereyeblush. Για να πετύχεις αυτό το trend πρέπει να κάνεις αυτό ακριβώς που λέει το hashtag: στρατηγική τοποθέτηση του ρουζ κάτω από τα μάτια. Ο στόχος; Να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Να, δες το βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς πώς με το ρουζ θα «σβήσεις» τους μαύρους κύκλους σου.

Όπως είδες, η TikToker χρησιμοποιεί μικρή ποσότητα ρουζ κάτω από τα μάτια και το απλώνει με ένα πινελάκι. Χρησιμοποιεί, όμως, και μικρή ποσότητα concealer κάνοντας blending, κάτι το οποίο κι εσύ μπορείς να κάνεις.

Θέλει προσοχή, ωστόσο, στην επιλογή του ρουζ για τέτοιου είδους χρήση. Πιο αποτελεσματικό θα είναι ένα ρουζ σε ροζ, κοραλλί και ροδακινί αποχρώσεις μιας και θα μπορέσει να «ακυρώσει» τους μαύρους κύκλους. Επιπλέον, είναι σημαντικό το ρουζ να μην έχει λάμψεις, να είναι δηλαδή matte και όχι shimmer. Κι αυτό, γιατί με τις λάμψεις θα τονιστούν οι πόροι και οι λεπτές γραμμές, που πιθανόν να έχεις στη συγκεκριμένη περιοχή.

Shopping time

Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις αυτό το genius beauty hack; Αν ναι, δες την παρακάτω gallery με τα ρουζ που συγκέντρωσα για εσένα και τα οποία ανταποκρίνονται στα παραπάνω standards.

Θυμήσου ότι για να πετύχεις το #undereyeblush μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ρουζ σε υγρή μορφή, αλλά και σε πούδρα!