Πώς θα σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου με ένα νωπό ύφασμα αν δεν έχεις setting spray

Μαρία Ροδίτη
Πώς θα σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου με ένα νωπό ύφασμα αν δεν έχεις setting spray
Instagram: gigihadid

Σου τελείωσε το setting spray; Αρκεί η πούδρα σου κι ένα νωπό ύφασμα για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ.

Ένα από τα βασικά beauty items του καλοκαιριού που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου είναι το setting spray. Βλέπεις, η υγρασία σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αυτήν την εποχή έχουν την ικανότητα να «λιώνουν» το μακιγιάζ κι εσύ μετά από λίγες ώρες στους δρόμους κι εκτός σπιτιού να γίνεσαι χάλια.

Τι γίνεται, όμως, αν ξέμεινες από setting spray, δεν προλαβαίνεις να βγεις για shopping αλλά πρέπει κάπως να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου; Μην αγχώνεσαι! Με ένα νωπό πανί και την πούδρα σου θα λύσεις το «πρόβλημά» σου.

10 setting powders και spray για σταθερό μακιγιάζ όση ζέστη κι αν έχει

Το hack για να σετάρεις το μακιγιάζ χωρίς setting spray

Η Sayri Reyna δημιούργησε πρόσφατα ένα video στο TikTok στο οποίο και έδειξε πώς μπορείς να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου χωρίς να έχεις setting spray. Ναι, γίνεται και το μόνο που θα χρειαστείς είναι γενναίες δόσεις πούδρας και ένα υφασμάτινο βρεγμένο πανί.

Όπως βλέπεις στο video, το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου και μετά να περάσεις όλο το πρόσωπο με πολλή πούδρα. Στη συνέχεια, πάρε ένα νωπό υφασμάτινο πανί και ταμποναριστά πέρασέ το από όλο το πρόσωπο. Πραγματικά, το μακιγιάζ σου θα διατηρηθεί αναλλοίωτο ακόμα και για 12 ώρες.

Setting spray shopping

Η αλήθεια είναι πως αυτό το hack δεν είναι για… κάθε μέρα. Κι αυτό, γιατί είναι υπερβολή να χρησιμοποιείς τόση πολλή πούδρα καθημερινά μιας και έτσι φράζουν οι πόροι. Το συγκεκριμένο TikTok trick είναι για τις φορές που ξέμεινες από setting spray και μόνο.

Αν, λοιπόν, θέλεις ν’ ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και να αγοράσεις ένα νέο setting spray, σου έχω τα 5 καλύτερα στην gallery! Check και καλά ψώνια, girl.