Scrub και λαδάκι έβαλες; 8 tips για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα νύχια σου

Μαρία Ροδίτη
Scrub και λαδάκι έβαλες; 8 tips για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα νύχια σου
Instagram: chelseaelizabethxo

Ακολουθώντας αυτά τα tips θα δεις πολύ γρήγορα τα νύχια σου να μακραίνουν, αλλά να είναι συγχρόνως πιο υγιή και λιγότερο εύθραυστα.

Υπάρχουν 2 κατηγορίες γυναικών. Εκείνες που λατρεύουν τα κοντά νύχια, γιατί και αισθητικά τούς φαίνονται πιο όμορφα, αλλά και γιατί τις διευκολύνουν στην καθημερινότητά τους, κι εκείνες που δεν μπορούν να αντισταθούν στα μακριά νύχια. Είναι κι εκείνες, όμως, που προσπαθούν πολύ να αποκτήσουν μακριά νύχια, αλλά… τίποτα. Μήπως ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία;

Αν ναι, τότε σίγουρα κάνεις κάποια λάθη – άθελά σου- με τα νύχια σου ή δεν τα φροντίζεις όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να μη μακραίνουν όσο θα ήθελες και να μην μπορείς κι εσύ να κάνεις τα nail art που έχεις φανταστεί. Οκ, θα λυθεί και αυτό! Αν ακολουθήσεις τα tips που θα δεις παρακάτω, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να έχεις τα μακριά νύχια που ονειρεύεσαι και να δοκιμάζεις όποιο περίεργο μανικιούρ τόσο καιρό δεν μπορούσες να κάνεις.

Ombré γαλλικό μανικιούρ: 10 ιδέες για να δοκιμάσεις το πιο minimal chic nail art

Τα tips για να μακρύνουν γρήγορα τα νύχια σου

Προστάτευσε τα χέρια σου

Τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα νύχια συχνά προκαλούνται από την έκθεση των χεριών σε χημικά στοιχεία, όπως αυτά που υπάρχουν στα απορρυπαντικά. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πιάσεις στα χέρια σου χλωρίνη ή κάθε είδους απορρυπαντικό, φρόντισε να έχεις φορέσει γάντια.

https://www.instagram.com/p/CKjk1v1ME-A

Απόφυγε τα σκληρά σαπούνια και τη συνεχή χρήση αντισηπτικού

Προτίμησε σαπούνια με ενυδατικά συστατικά που περιποιούνται την επιδερμίδα των χεριών και μη βάζεις όλη την ώρα στα χέρια σου αντισηπτικό, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να αφυδατώσεις την επιδερμίδα των χεριών σου και να ταλαιπωρήσεις μαζί και τα νύχια σου.

Κάνε συχνά πυκνά scrub στα χέρια

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι εξειδικευμένο. Το scrub που έχεις για το πρόσωπο κάνει και για τα χέρια. Φρόντισε, λοιπόν, 2 φορές την εβδομάδα να κάνεις scrub σε όλη την επιφάνεια των χεριών – και στα νύχια.

Επένδυσε σε μια καλή ενυδατική κρέμα χεριών

Έχε παντού μαζί σου την ενυδατική κρέμα χεριών και βάζε συχνά-πυκνά μέσα στην ημέρα. Όπως ακριβώς η επιδερμίδα του προσώπου και του σώματός σου έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, έτσι και τα χέρια σου τη χρειάζονται.

Βάλε λαδάκι στα πετσάκια

2-3 φορές την εβδομάδα βάλε λαδάκι στα πετσάκια σου για να τα μαλακώσεις και να τα απομακρύνεις. Έτσι, θα επιτρέψεις στα νύχια σου να «αναπνεύσουν» και άρα να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Συνέχισε στην gallery να δεις κι άλλα tips που θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις πιο γρήγορα τα νύχια σου.