DIY Time! Τέλειο λάδι κατά της κυτταρίτιδας για να φοράς με αυτοπεποίθηση mini στις γιορτές

Μαρία Ροδίτη
DIY Time! Τέλειο λάδι κατά της κυτταρίτιδας για να φοράς με αυτοπεποίθηση mini στις γιορτές
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Πες «αντίο» στην κυτταρίτιδα και απόλαυσε συγχρόνως το beauty ritual που τόσο καιρό είχες ανάγκη.

Από την κυτταρίτιδα σχεδόν καμία δεν θα γλιτώσει. Ας μη λέμε ψέματα. Το 90% των γυναικών έχουν έστω και λίγη κυτταρίτιδα και οι αιτίες είναι πολλές. Κακή διατροφή, κάπνισμα, έλλειψη άσκησης, ή ακόμη και κληρονομικότητα.

Τέτοιες περιόδους, λοιπόν, που θέλουμε να είμαστε λαμπερές και ανανεωμένες μάς… πιάνουν οι ανησυχίες και οι ανασφάλειές μας για το σώμα και το δέρμα μας, με την κυτταρίτιδα να μη λείπει από τα άγχη μας. «Πώς θα φορέσω στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων το mini φόρεμά μου; Δεν μ’ αρέσει το δέρμα μου» και άλλα τέτοια αναλογίζεσαι αυτές τις μέρες. Φυσικά, όμως, δεν θα σκάσεις για τέτοια πράγματα! Και τι έγινε που έχεις λίγη κυτταρίτιδα; Θα την εξολοθρεύσεις.

Μπορείς να απαλλαγείς οριστικά από την κυτταρίτιδα; Τι απαντούν οι ειδικοί

Το DIY λάδι που θα βρεις παρακάτω είναι τέλειο για να μειώσεις σημαντικά την κυτταρίτιδα και να μπορέσεις φέτος τα Χριστούγεννα να φορέσεις με αυτοπεποίθηση το mini φόρεμα ή τη φούστα σου.

minis_kyttaritida.jpg

Η συνταγή για το DIY λάδι κατά της κυτταρίτιδας

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το λάδι κατά της κυτταρίτιδας είναι τα εξής:

Μισή κούπα jojoba oil

15 σταγόνες έλαιο από grapefruit

15 σταγόνες έλαιο δενδρολίβανο

15 σταγόνες έλαιο κέδρου

kyttaritida_ladi.jpg

Η εκτέλεση της συνταγής για να πεις «αντίο» στην κυτταρίτιδα

Ανακάτεψε τα έλαια μεταξύ τους και με το λάδι που δημιούργησες ξεκίνα να κάνεις μασάζ στους μηρούς, στην κοιλιά και στα χέρια για 5 λεπτά περίπου, αλλά με απαλές κινήσεις. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, πρόσθεσε στο μείγμα καφέ και συνέχισε το μασάζ. Έτσι, θα κάνεις συγχρόνως και απολέπιση, ενώ ο καφές θα ενεργοποιήσει περισσότερο την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνοντας νεκρά κύτταρα και τοξίνες από την επιδερμίδα.

swma_kyttaritida.jpg

Επανάλαβε το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας 2-3 φορές την εβδομάδα και όσο λάδι σου μείνει, αποθήκευσέ το σε ένα βάζο και σε σκοτεινό μέρος, ώστε να παραμείνει φρέσκο και για την επόμενη φορά.