Το καλοκαίρι είναι πάντα στην καρδιά μας με τα τελευταία δώρα του Carroten

Το καλοκαίρι είναι πάντα στην καρδιά μας με τα τελευταία δώρα του Carroten

Ψηφίστε το αγαπημένο σας Carroten και παρατείνετε το καλοκαίρι όσο μπορείτε.

Μία βροχή μην σας πτοεί. Μπορεί ένα υπέροχο καλοκαίρι να φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του και ήταν πράγματι ένα καλοκαίρι που μας γέμισε με μαγικές στιγμές σε καταγάλανες παραλίες, και μας έκανε να αισθανόμαστε πιο όμορφοι, πιο χαλαροί & πιο χαρούμενοι.

Το Carroten, το αγαπημένο σας αντηλιακό, που σας έκανε παρέα όλους αυτούς τους μήνες και φρόντισε να αποκτήσετε το πιο όμορφο & ασφαλές μαύρισμα, δημιουργεί με την βοήθεια όλων των φίλων του το πιο όμορφο «βιβλίο», το Carroten Summer Book 2011 με όλες τις αγαπημένες καλοκαιρινές στιγμές μας.

Μην αφήνετε το καλοκαίρι να φύγει έτσι απλά. Περιηγηθείτε στο Summer Book του Carroten http://bit.ly/qTJGsE που γεμίζουν οι ίδιοι του οι φίλοι και δείτε αγαπημένες φωτογραφίες διακοπών, χαρούμενες παρέες, στιγμές από τα καλοκαιρινά parties. Δυναμώστε την ένταση στον υπολογιστή και ακούστε δυνατά την playlist του φετινού καλοκαιριού, όπως την έφτιαξαν όλοι οι φίλοι του Carroten.

Kαι για να είναι το τέλος του καλοκαιριού το ίδιο όμορφο, το Carroten σας καλεί όλους να επιλέξετε ποιο είναι για φέτος «το Carroten του καλοκαιριού», ψηφίζοντας εδώ http://bit.ly/rlL042. Με την συμμετοχή σας στην ψηφοφορία, αυτόματα μπαίνετε στην τελευταία κλήρωση του καλοκαιριού όπου 2 μεγάλοι τυχεροί θα κερδίσουν από 1 Summer Box με αντηλιακά & πολλά καλλυντικά προϊόντα & 20 ακόμα θα κερδίσουν από 1 Carroten για τις τελευταίες εξορμήσεις τους ή.... τις πρώτες, του χρόνου!