Tips alert: Πώς θα κάνεις τα beach waves της Βάσιας Κωσταρά χωρίς εργαλείο θερμότητας

Μαρία Ροδίτη
Tips alert: Πώς θα κάνεις τα beach waves της Βάσιας Κωσταρά χωρίς εργαλείο θερμότητας

Όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις μαλλιά που θυμίζουν καλοκαίρι χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις καθόλου.

Με ένα scroll στο Instagram της Βάσιας Κωσταρά θα καταλάβεις ότι ένα είναι το αγαπημένο της χτένισμα: τα beach waves. Τα κυματιστά μαλλιά που θυμίζουν καλοκαίρι, ανέμελες στιγμές στην παραλία με ένα cocktail στο χέρι και τις βουτιές εκείνες στο αλμυρό νερό, που μας χαρίζουν τέλειο hair look.

Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο χτένισμα είναι passepartout. Μπορείς να το επιλέξεις πραγματικά για κάθε περίσταση- από πρωινές, casual εμφανίσεις, βραδινά party looks μέχρι και γάμους ή βαπτίσεις. Και αυτό μας το έχει αποδείξει ακράδαντα η Βάσια Κωσταρά, η οποία συνδυάζει τα beach waves της με κάθε είδους outfit. Και με απόλυτη επιτυχία, φυσικά.

Η Βάσια Κωσταρά βρήκε τη λεπτομέρεια που κάνει κάθε nude μανικιούρ πιο ενδιαφέρον

Θες κι εσύ να κάνεις beach waves σαν τη Βάσια Κωσταρά; Do it (χωρίς θερμότητα)!

Είμαι δεινή θιασώτης των natural beach waves, οπότε δεν θα σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις εργαλείο θερμότητας. Όπου μπορούμε, καλό είναι να το αποφεύγουμε, και εδώ αυτό είναι εφικτό. Τι θα κάνεις, λοιπόν, για να πετύχεις τους χαλαρούς κυματισμούς της σχεδιάστριας μόδας;

Αφού λουστείς, θα ταμπονάρεις με μια πετσέτα τα μαλλιά, θα τα ψεκάσεις με σπρέι θερμοπροστασίας και θα τα στεγνώσεις με το σεσουάρ. Φρόντισε να είναι λίγο νωπά, να μην τα στεγνώσεις εντελώς. Στη συνέχεια, χώρισε τα μαλλιά σε δύο μέρη και πιάσε δύο παχιές γαλλικές πλεξούδες. Κοιμήσου έτσι το βράδυ και το πρωί… voila. Θα έχεις ξυπνήσει με τα πιο Instagrammable beach waves.

Περίμενε όμως! Αφού βγάλεις τα λαστιχάκια, βάλε 2-3 σταγόνες λαδάκι στα δάχτυλά σου και πέρασέ τα στα μαλλιά για λάμψη και ωραίο σχήμα στους κυματισμούς. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε πολύ λίγο αφρό και… καθάρισες.

Shopping time

Τα κατάλληλα προϊόντα για να πας σε άλλο level τα beach waves σου θα τα βρεις στην παρακάτω gallery. Αφρό, λαδάκι, κρέμα, σπρέι θερμοπροστασίας και λακ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να φροντίσεις κατάλληλα, αλλά και να μην ταλαιπωρήσεις καθόλου μα καθόλου την τρίχα σου. Φυσικά, δεν θα τα χρησιμοποιήσεις όλα μαζί. Ένα από αυτά κάθε φορά.

Και τώρα... Scroll, girl!