The perfect nude: Η Βάσια Κωσταρά με το μανικιούρ που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Μαρία Ροδίτη
The perfect nude: Η Βάσια Κωσταρά με το μανικιούρ που κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας

Η σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά, φωτογράφισε το μανικιούρ της με φόντο τα χιόνια. Ένα μανικιούρ passepartout, που ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες.

Η Βάσια Κωσταρά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες, νέες, Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας. Η 36χρονη σχεδιάζει ιδιαίτερα και κομψά κομμάτια, που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα, ενώ και η ίδια έχει ένα υπέροχο, minimal στυλ. Και το ολοκληρώνει πάντα με τις πιο σωστές beauty επιλογές, όπως αυτή που έκανε πολύ πρόσφατα στα νύχια της.

Η Βάσια, λοιπόν, επισκέφθηκε έναν χειμερινό προορισμό, γεμάτο χιόνια, και με φόντο αυτό το υπέροχο τοπίο αποφάσισε να δείξει στις followers της το all-time classic και passepartout μανικιούρ της: the perfect nude.

10 nude βερνίκια νυχιών γιατί το πιο απλό είναι και το πιο κομψό

Το nude μανικιούρ της Βάσιας Κωσταρά με... peachy vibes

«Mountain details», έγραψε η Βάσια Κωσταρά στο post στο οποίο αποκάλυψε το μανικιούρ της. Όπως βλέπεις παρακάτω, η σχεδιάστρια μόδας έκανε ένα minimal, μονόχρωμο, nude μανικιούρ, το οποίο μάλιστα σε Insta Story αποκάλεσε «the perfect nude».

https://www.instagram.com/p/CnmHjAcriT3

Και όντως είναι το τέλειο nude. Γιατί; Διότι κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, μιας και μέσα έχει χρωστικές ροδακινί-ροζ, ενώ και το σχήμα των νυχιών είναι απλά υπέροχο. Ελαφρώς μακρύ και αμυγδαλωτό, το nail shape της Βάσιας Κωσταρά κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο λεπτά και μακριά, συνεπώς πιο κομψά.

perfect_nude.jpg

Το nude είναι πάντα παρόν – Πάρε κι άλλο nail inspo

Όπως είδες, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε ένα super chic nude mani, στην απόλυτη μονοχρωμία. Δεν έκανε, δηλαδή, κανένα απολύτως σχέδιο στα νύχια της μένοντας πιστή έτσι στο minimal στυλ της.

Αν κι εσένα σου αρέσει, μπορείς να κάνεις copy the nail look είτε στη μανικιουρίστ σου, είτε μόνη σου στο σπίτι. Αν από την άλλη είσαι fan του nude, αλλά προτιμάς τα nail art, ξεκίνα το scroll στην παρακάτω gallery. Και, βέβαια, μην ξεχάσεις τα screenshots.