Η Βάσια Κωσταρά βρήκε τη λεπτομέρεια που κάνει κάθε nude μανικιούρ πιο ενδιαφέρον

Μαρία Ροδίτη
Η Βάσια Κωσταρά βρήκε τη λεπτομέρεια που κάνει κάθε nude μανικιούρ πιο ενδιαφέρον

Η σχεδιάστρια μόδας λατρεύει τα nude nails, αλλά αυτήν τη φορά αποφάσισε να ξεφύγει από την απόλυτη μονοχρωμία.

Πώς θα γινόταν να μην είναι stylish η Βάσια Κωσταρά με τέτοιο επάγγελμα που κάνει;! Η 37χρονη είναι σχεδιάστρια μόδας και το στυλ είναι έμφυτο, όπως μπορείς να δεις μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Στον λογαριασμό της, βέβαια, θα δεις και super chic beauty looks που κάνει η fashion designer, προσέχοντας πάντα το μακιγιάζ, αλλά και το nail art της.

Και στο μανικιούρ θα εστιάσουμε σήμερα, όπως πολύ καλά κατάλαβες. Η Βάσια, λοιπόν, έχει μια αδυναμία στα nude nails – και την επικροτούμε για αυτό- όμως αυτήν τη φορά επέλεξε να ξεφύγει από την απόλυτη μονοχρωμία, δίνοντας στα νύχια της… lovely vibes.

5 κόκκινα κραγιόν για bold & sexy looks σαν της Βάσιας Κωσταρά

Το νέο -όλο αγάπη- nude μανικιούρ της Βάσιας Κωσταρά

Με Insta Story αλλά και post στο Instagram η Βάσια Κωσταρά έδειξε στους followers της το νέο μανικιούρ της. Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, η σχεδιάστρια μόδας έμεινε πιστή στα μακριά και αμυγδαλωτά νύχια που έχει το τελευταίο διάστημα – μια τάση που παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες της σεζόν.

Το nail art της ήταν… από καρδιάς και συγκεκριμένα στην αγαπημένη της nude απόχρωση, αλλά στολισμένο με μία κίτρινη καρδούλα στο κέντρο κάθε νυχιού. Ναι, για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα fashion designer παρέμεινε πιστή στα nudes που λατρεύει, βάζοντας λίγο χρώμα με μια μικρή καρδούλα και κάνοντας λίγο πιο funky το nail art της. Άνοιξη έχουμε, άλλωστε. Αν δεν «παίξουμε» τώρα με τα χρώματα, τότε πότε;

Nude nail inspo

Αν κι εσύ είσαι fan των nude nails, πολλά μπράβο. Βλέπεις, το nude δεν έχει εποχή, είναι κομψό και δείχνει ακόμα πιο όμορφα τα δάχτυλα, όποιο κι αν είναι το σχήμα των νυχιών.

Για περισσότερο nail inspo, λοιπόν, συνέχισε στην παρακάτω gallery. Θα βρεις 5 τέλεια μανικιούρ για να είσαι πανέτοιμη στο επόμενο ραντεβού με τη nail artist σου.