8 scrubs σώματος για τέλεια πόδια στην παραλία

8 scrubs σώματος για τέλεια πόδια στην παραλία

Τα παρακάτω body scrubs θα σε κάνουν να φοράς σορτσάκια όλο το καλοκαίρι.

Μπορεί μέχρι τώρα να παραμελούσαμε την περιποίηση των ποδιών μας, με τα μακριά παντελόνια που φορούσαμε τους χειμερινούς μήνες, αλλά δεν ισχύει το ίδιο τη συγκεκριμένη σεζόν που διανύουμε. Mini skirts, αέρινα φορέματα και βερμούδες έρχονται να προστεθούν στην γκαρνταρόμπα μας, τώρα που οι θερμοκρασίες σιγά σιγά ανεβαίνουν… Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι τα πόδια είναι πιο εκτεθειμένα από ποτέ!

Πέρα από ένα fresh pedicure, το οποίο θα αναδείξει τα καλοκαιρινά πέδιλα, η περιποίηση των ποδιών είναι εξίσου σημαντική. Τώρα θα μου πεις οι body lotions δεν αρκούν για να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε; Η απάντηση όμως, είναι ΟΧΙ! Οι body lotions, λειτουργούν ως τελικό στάδιο, για να κλειδώσουν μία body care routine. Πρώτα γίνεται η απολέπιση!

pexels-yaroslav-shuraev-6810850.jpg

Expensive honey: Η Jennifer Lawrence έβαψε τα μαλλιά της στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού

Τέλεια πόδια στην παραλία...

Τα body scrubs είναι αυτά που θα βοηθήσουν στη σωστή απολέπιση του σώματος. Την ώρα λοιπόν, που έχεις μπει για να κάνεις ένα χαλαρωτικό ντουζ μετά τη δουλειά, χρησιμοποίησε το φρουτώδη scrub που έχεις αγοράσει να για κάνεις απολέπιση στο σώμα σου. Μην ανησυχείς δε χρειάζεται να αφιερώσεις ιδιαίτερο χρόνο, όπως χρησιμοποιείς το shower gel σου, με τον ίδιο τρόπο θα χρησιμοποιήσεις και το body scrub.

pexels-alesia-kozik-7795646.jpg

Sandals season is here! Αυτά είναι τα καλύτερα pedicure για να αναδείξεις τα πόδια σου

Με κυκλικές κινήσεις από τους γοφούς μέχρι τη φτέρνα, θα νιώθεις λες και κάνεις μασάζ. Βέβαια, εκτός από τα πόδια τα body scrubs, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις παντού, στα χέρια και στην πλάτη σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αποβάλεις τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και θα αφήσεις ένα δέρμα λείο και λαμπερό. Το δέρμα θα αρχίσει να αναπνέει σωστά και θα έχεις την πιο βελούδινη υφή του.

Λεία και λαμπερά πόδια!

pexels-anna-tarazevich-5308666.jpg

Στην αγορά θα βρεις body scrubs με τις πιο φρουτώδεις και fresh μυρωδιές με καρύδα, ροδάκινο ακόμη και σοκολάτα, που θα θες να τα φας. Το ελαφρύ άρωμα που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου, να είσαι σίγουρη πως θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ. Εφόσον βγεις από το ντουζ σου και τελειώσεις τη διαδικασία της απολέπισης, είσαι έτοιμη να προσθέσεις την αγαπημένη σου body lotion, για να ενυδατώσεις extra τα πόδια σου.

Το παρακάτω gallery με τα body scrubs θα σε κάνει να φοράς συνέχεια σορτσάκια από τώρα μέχρι την παραλία.