4 hacks για να έχεις λαμπερά πόδια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

4 hacks για να έχεις λαμπερά πόδια από τώρα μέχρι το καλοκαίρι

Αυτά τα beauty hacks θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις απαλά και περιποιημένα πόδια πριν βγεις στην παραλία.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το χειμώνα παραμελούμε αρκετά την περιποίηση των άκρων μας και ειδικά των ποδιών μας. Όταν όμως ο υδράργυρος αρχίζει να ανεβαίνει… Τσουπ! Τα φορέματα και οι mini skirts εμφανίζονται στην γκαρνταρόμπα μας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, η περιποίηση των ποδιών έρχεται και πάλι στην καθημερινότητά μας.

Όλες θέλουμε να έχουμε λεία και λαμπερά πόδια. Ακολουθούμε όμως, τα σωστά βήματα για να το πετύχουμε αυτό; Η ξηροδερμία, το ξύρισμα και οι ερεθισμοί μπορεί να μην κολακεύουν την εμφάνιση των ποδιών. Με συστηματική περιποίηση όμως, όλα μπορούν να διορθωθούν. Τα παρακάτω hacks, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις απαλά και περιποιημένα πόδια πριν βγεις στην παραλία.

Let’s do it!

Dry Brushing

pexels-monstera-6621227.jpg

Beauty Alert! 4 Instagram accounts που θα σου δώσουν τις πιο χρήσιμες συμβουλές ομορφιάς

Το dry brushing είναι η καλύτερη μέθοδος για λεία και απαλά πόδια. Το dry brushing κάνει απολέπιση στο δέρμα, με τη βοήθεια μίας βούρτσας. Η απολέπιση η οποία γίνεται με το dry brushing είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τα scrubs, τα οποία χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Η διαφορά είναι, ότι γίνεται σε τελείως στεγνό δέρμα χωρίς κάποια body lotion ή body oil. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα μένει απίστευτα λείο. Το dry brushing βοηθάει επίσης, στη σωστή κυκλοφορία του αίματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Νομίζω, πως το τελευταίο μας ενδιαφέρει πολύ… Δύο φορές την εβδομάδα πριν το ντουζ σου είναι αρκετό για να δεις άμεσα τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Να πίνεις νερό

unknown_290494678_705846640496269_8091295261415659484_n.jpg

Δεν είναι τυχαίο που όλοι έχουν το νερό ως Νο1 για τη skincare routine και όχι μόνο. Όσο περισσότερο νερό πίνεις, τόσο περισσότερο o οργανισμός το αποβάλλει σωστά. Το νερό θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται υγιή και θα σφύζει από λάμψη και ζωντάνια. Επίσης, το νερό θα σε βοηθήσει, να πεις αντίο στην κυτταρίτιδα και στην όψη φλοιού πορτοκαλιού που μπορεί να έχει το δέρμα σε κάποιες περιοχές.

7 κρέμες ματιών που θα σε κάνουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Μασάζ

pexels-cottonbro-studio-4156344.jpg

Το μασάζ θα βοηθήσει επιπλέον στη σωστή κυκλοφορία του αίματος και θα αποβάλει το πρήξιμο στα πόδια. Οι κυκλικές κινήσεις από τους γοφούς μέχρι τη γάμπα είναι άλλο ένα tip που αξίζει να δοκιμάσεις. Μασάζ μπορείς να κάνει στο ντουζ, με προϊόντα scrubs μετά από τη μέθοδο, του dry brushing.

Ενυδάτωση

pexels-tara-winstead-6690232.jpg

Εφόσον, έχεις κάνει την απολέπιση, το μασάζ και το ντουζ σου ήρθε η ώρα για το τελικό step. Την ενυδάτωση! Το σώμα είναι όπως το πρόσωπο, χρειάζεται ενυδάτωση! Τα πόδια λόγω της τριβής που έχουν με τα ρούχα χρειάζονται ιδιαίτερή φροντίδα. Οι body lotions είναι το κλειδί που ψάχνεις. Φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές όπως είναι τα γόνατα (που τείνουν σε ξηροδερμία) και να είσαι σίγουρη ότι δε θα σταματήσεις να φοράς mini φορέματα και σορτς από τώρα μέχρι το καλοκαίρι.

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου