DIY Time! 3 βήματα που πρέπει να ακολουθείς στο body scrub για τέλειο αποτέλεσμα

Ευαγγελία Αλπίδου
DIY Time! 3 βήματα που πρέπει να ακολουθείς στο body scrub για τέλειο αποτέλεσμα

Εσύ κάνεις μασάζ κάθε φορά που χρησιμοποιείς το body scrub;

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τα οφέλη που χαρίζουν τα body scrubs στην επιδερμίδα, αλλά εννοείται πως θα μιλήσουμε ξανά και ξανά. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το body scrub χρησιμοποιείται όλο το χρόνο. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει ένα δέρμα καθαρό, το οποίο αναπνέει σωστά. Επιπλέον, το body scrub βοηθά στην ενυδάτωση και στο ξύρισμα ή την αποτρίχωση, αφού ανοίγει τους πόρους του δέρματος.

Genius! 3 tips για να μην «σπάει» το concealer κάτω από την περιοχή των ματιών

Πολλές φορές, όταν έχεις γυρίσει κουρασμένη από τη δουλειά, δεν έχεις όρεξη και διάθεση να κάνεις απολέπιση στην επιδερμίδα. Ακόμα κι αν μπεις σε αυτή την διαδικασία μπορεί να μην ακολουθήσεις τα σωστά βήματα που απαιτούνται για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση είναι σαν να πέταξες το χρόνο σου στα σκουπίδια... Τι σου κοστίζει, άλλωστε, να αφιερώσεις πέντε λεπτά στον εαυτό σου δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, ακολουθώντας 3 εύκολα steps; Απολύτως τίποτα! Η στιγμή της αλήθειας έφτασε! Ακολουθείς τα σωστά βήματα για το body scrub της επιδερμίδα σου;

Τρία βήματα που πρέπει να ακολουθείς πιστά

pexels-cottonbro-studio-3737825-(3).jpg

Ζεστό ντους

Το ζεστό ντους θα ανοίξει τους πόρους της επιδερμίδας και έτσι το scrub θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αν σκέφτεσαι να ξυρίσεις τα πόδια σου, χρησιμοποίησε πρώτα την απολέπιση. Τα πόδια σου θα είναι πιο λεία και απαλά από ποτέ.

Μασάζ

Κατά τη διάρκεια του scrub, αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο για να κάνεις μασάζ στην επιδερμίδα σου. Κάνε κυκλικές κινήσεις χωρίς να πιέζεις το δέρμα. Μην το παρακάνει στην ποσότητα, γιατί όλο το προϊόν θα πέσει κάτω.

Ενυδατική κρέμα

Εφόσον τελειώσεις το ντους, για να κλειδώσεις την υγρασία της επιδερμίδας σου, θα χρειαστεί να εφαρμόσεις την ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα σου. Είναι το τελευταίο βήμα, που θα θρέψη και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα.

Ακολουθείς όλα τα παραπάνω βήματα για το body scrub της επιδερμίδας σου;