Beauty tips πριν και μετά την γυμναστική που θα σου χαρίσουν διπλό όφελος

Ευαγγελία Αλπίδου

Πριν πας για προπόνηση εφάρμοσε την hair mask πάνω στα μαλλιά και πιάσε τα όλα μαζί έναν μεγάλο κότσο. Δες παρακάτω, όλα τα οφέλη...

Γυμναστική και skincare rouitine πάει μαζί; Κι όμως, πάει! Η γυμναστική έχει την δυνατότητα να σου φτιάχνει αμέσως τη διάθεση. Μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, μία ώρα στο γυμναστήριο μπορεί να σε αποφορτίσει από το άγχος και το στρες, σε χρόνο dt! Το ίδιο ισχύει για το περπάτημα και το τρέξιμο. Η γυμναστική συμβάλει στην διατήρηση της σφιχτής και ελαστικής επιδερμίδας, διατηρώντας την νεανική όψη της. Έχεις σκεφτεί ότι την ώρα που κάνεις γυμναστική μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου διπλό όφελος περιποίησης; Για παράδειγμα, αν ακολουθήσεις κάποια μικρά beauty tips θα κάνουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου να λάμπουν!

Είσαι έτοιμη να μάθεις τα tips περιποίησης που αξίζει να ακολουθήσεις πριν και μετά τη γυμναστική; Να είσαι σίγουρη ότι μετά από αυτό το άρθρο, θα πηγαίνεις με άλλη διάθεση στο γυμναστήριο.

pexels-elina-fairytale-3822719.jpg

Beauty tips

Πριν το γυμναστήριο

Νιώθεις τα μαλλιά σου άγρια και θαμπά; Πριν πας για προπόνηση, εφάρμοσε την hair mask και πιάσε τα μαλλιά σου κότσο. Έτσι, την ώρα που κάνεις προπόνηση, η μάσκα θα προσφέρει στα μαλλιά σου όλα τα θρεπτικά συστατικά και τα οφέλη, επαναφέροντας την χαμένη λάμψη τους. Φυσικά, μην ξεχάσεις να λουστείς μετά! Αν χρησιμοποιείς σάουνα, πρόσθεσε στην επιδερμίδα σου ένα έλαιο σώματος. Η υψηλή θερμοκρασία θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος και το έλαιο θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα. Μετά το ντους δεν θα πιστεύεις στο πόσο λείο και απαλό θα είναι το δέρμα σου.

pexels-armin-rimoldi-5269483-(1).jpg

Μετά το γυμναστήριο

Πολλές φορές έχουμε παρατηρήσει να εμφανίζονται στην επιδερμίδα μας μικρά-μικρά σπυράκια. Αυτά ευθύνονται από τον ιδρώτα σε συνδυασμό με τις σκόνες, τις βρωμιές και την τριβή των ρούχων. Μην μένεις ιδρωμένη για πολλή ώρα με τα ρούχα της προπόνησης. Για να απαλλαγείς από αυτά τα σπυράκια, φρόντισε να πλένεις την επιδερμίδα του σώματος με ειδικό αντιβακτηριδιακό σαπούνι. Προσοχή! Απέφυγε την απολέπιση μετά το γυμναστήριο, γιατί η επιδερμίδα είναι αρκετά ευαίσθητη. Μετά το ντους, εφάρμοσε την body lotion και η επιδερμίδα σου θα σφύζει από ενυδάτωση.

Εσύ ακολουθείς κάποιο από τα παραπάνω tips περιποίησης στο γυμναστήριο;