7 καθαριστικά σε gel υφή που αφαιρούν το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα

Ευαγγελία Αλπίδου
7 καθαριστικά σε gel υφή που αφαιρούν το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα

Τα gels  έχουν πυκνότερη σύσταση από τους αφρούς και μόλις έρθουν σε επαφή με τη νωπή επιδερμίδα μετατρέπονται σε γαλάκτωμα, το οποίο αφαιρεί αμέσως το μακιγιάζ,

Για εμένα, ο καθαρισμός του προσώπου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ, στην ηλικία που είμαι, 25 ετών, να γυρίσω το βράδυ και να κοιμηθώ χωρίς πρώτα να έχω αφαιρέσει από την επιδερμίδα μου όλο το μακιγιάζ. Δηλαδή, αυτό που έκανα σε ηλικία 18 χρονών, μου φαίνεται αδιανόητο! Μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί και να νιώθω την επιδερμίδα μου καθαρή, γεμάτη ζωντάνια.

3 λόγοι που πρέπει να κάνεις απολέπιση στο σώμα τον χειμώνα

Η δουλειά μου, μου επιτρέπει καθημερινά να δοκιμάζω διάφορα είδη ντεμακιγιάζ. Τη δύναμη του αφρού, τα balms, τα micellar waters και τα καθαριστικά σε gel υφή. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μεταξύ τους διαφορές, -τις οποίες θα εξηγήσουμε σε άλλο άρθρο- αλλά όλα κάνουν το ίδιο πράγμα, αφήνουν μία επιδερμίδα καθαρή και δροσερή. Το τελευταίο διάστημα, έχω πάθει μία εμμονή με τα καθαριστικά σε gel υφή. Τα gels, έχουν πυκνότερη σύσταση από τους αφρούς και μόλις έρθουν σε επαφή με τη νωπή επιδερμίδα μετατρέπονται σε γαλάκτωμα, το οποίο αφαιρεί το μακιγιάζ, τους ρύπους και το περίσσιο σμήγμα από την επιδερμίδα.

Αφαιρούν ακόμα και το πιο δύσκολο μακιγιάζ

Zimmermann-bbt-S23-072.jpg

4 skincare προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου τον χειμώνα

Διαθέτουν συστατικά τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα μία ενυδατική και καταπραϋντική δράση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας μία επιδερμίδα λεία και απαλή. Τα περισσότερα καθαριστικά gel που υπάρχουν στην αγορά είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ βοηθούν στην φυσική αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού. Δεν σου λέω απαραίτητα να καθαρίζεις το πρόσωπό σου πέντε φορές την ημέρα, ούτε αυτό κάνει καλό. Πριν κοιμηθείς όμως, είναι το Α και το Ω!

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα καθαριστικά σε gel υφή, που λατρεύω να χρησιμοποιώ ξανά και ξανά. Από εδώ και πέρα η βραδινή skincare routine θα γίνει η αγαπημένη σου ασχολία. Ρίξε μία ματιά...