Πώς θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα

Γωγώ Φούντα
Πώς θα κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα

2 μόνο προιόντα και είστε έτοιμες...

Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και όχι άδικα. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε έναν άνθρωπο μας μαγνητίζει το βλέμμα του για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι τα περισσότερα προιόντα μακιγιάζ απευθύνονται στα μάτια ενώ οι γυναίκες κάνουν ό, τι μπορούν για να αποκτήσουν ένα βαθύ και σέξι βλέμμα. Εμείς, σας έχουμε ένα πανεύκολο τρικ για να δείχνουν τα μάτια σας μεγαλύτερα και να μην περνούν απαρατήρητα από κανένα...

Αρχικά, δεν θα χρειαστείτε πάνω από 2 προιόντα, την μάσκαρα και το μολύβι σας. Με το μολύβι, το οποίο θα πρέπει να είναι απαραίτητα μαύρο και μαλακό, σχηματίστε μία γραμμή στο κινητό βλεφαρο. Μην σας απασχολεί να την κάνετε σε απόλυτη ευθεία γιατί έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί.

Στη συνέχεια, με ένα λεπτό τρίχινο πινέλο σβήστε το μολύβι προς τα πάνω. Για να το κάνετε σωστά, τραβήξτε με το δάχτυλό σας το κινητό βλέφαρο προς τα πάνω. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με παχύ στρώμα μάσκαρας το οποίο θα τοπόθετήσετε μόνο στις ακριανές βλεφαρίδες για γατίσιο βλέμμα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα αντιμετωπίσετε την εποχιακή (και όχι μόνο) τριχόπτωση φυσικά;

Θέλετε να μακρύνουν τα μαλλιά σας; Δοκιμάστε μία σπιτική συνταγή!

Πώς θα φορέσετε σωστά το φον ντε τεν σας