Με τη νέα σειρά μακιγιάζ mark. θα δημιουργήσεις τα δικά σου έργα τέχνης!

Με τη νέα σειρά μακιγιάζ mark. θα δημιουργήσεις τα δικά σου έργα τέχνης!

Κάθε κορίτσι εκφράζεται διαφορετικά. Μπορεί να έχεις επιλέξει τη μουσική, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τον εσωτερικό σου κόσμο. Παρόλα αυτά, η δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Σκέψου μόνο ότι καθημερινά εκφράζεσαι μέσα από απλές και συνηθισμένες δραστηριότητες που σε γεμίζουν χαρά. Το μακιγιάζ είναι μία από αυτές, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να μεταμορφωθείς σε μία πραγματική make up artist που δημιουργεί σε έναν λευκό καμβά ένα πρόσωπο, το δικό σου!

Λένε ότι το στυλ μας και η εμφάνισή μας εκφράζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Πόσο μάλλον το μακιγιάζ, που μας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσουμε καθημερινά τα δικά μας αριστουργήματα! Μπορεί τα περιοδικά να λένε ότι το χρειαζόμαστε για να νιώσουμε όμορφες, να εντυπωσιάσουμε, να «καλύψουμε» τον πραγματικό μας εαυτό… Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν το χρειαζόμαστε για τίποτα από τα παραπάνω. Το μακιγιάζ είναι επιλογή, είναι μορφή έκφρασης, είναι τέχνη!

Αυτό ακριβώς έρχεται να μας υπενθυμίσει και η νέα σειρά της Avon, mark. που είναι εμπνευσμένη από την τέχνη! Ότι είμαστε ξεχωριστές και κάθε μία από εμάς μπορεί να εκφράσει την ατομικότητά της και να ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο, δημιουργώντας το δικό της μακιγιάζ, το δικό της έργο.

mascara avon

Πώς θα απογειώσεις τα δικά σου αριστουργήματα που θα αφήσουν εποχή; Ας ξεκινήσουμε από τα μάτια που όπως λένε εκφράζουν την ψυχή! H Spectralash μάσκαρα, ένα χαρακτηριστικό mark. προϊόν, που σου δίνει τον πλήρη έλεγχο των βλεφαρίδων σου. Μπορείς, να αυξήσεις την ένταση του βλέμματός σου ή τον όγκο τόσο εύκολα όσο να μετράς 1 ... 2 ... 3. Για περισσότερο όγκο, αυξάνεις τη διάμετρο του πινέλου, και έτσι έχεις περισσότερο προϊόν στο βουρτσάκι που λειτουργεί ως το πινέλο για να δημιουργήσεις! #MakeYourMark λοιπόν!

Προχώρα με χρώμα! Η παλέτα της mark. σου δίνει απεριόριστες επιλογές για να μη βαριέσαι ποτέ. Ανακάλυψε και τις σειρές για τα χείλη, τα μάτια, το πρόσωπο και τα νύχια για να ολοκληρώσεις το «δημιούργημά» σου! Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές, ενώ στη σελίδα http://avonblog.gr/ θα βρεις πολλές ιδέες για να αντλήσεις έμπνευση!

Γίνε η καλλιτέχνις που ονειρεύεσαι και δημιούργησε με mark. Θυμήσου ότι το μακιγιάζ δεν είναι υποχρέωση, δεν είναι μια προσπάθεια να ανταποκριθεί κανείς στα πρότυπα ομορφιάς, ούτε μια ανάγκη. Το μακιγιάζ είναι ευχαρίστηση!

avommm

Για όλα τα τελευταία beauty trends μπείτε στο www.Avonblog.gr