Ξέρεις τι είναι αυτό που χωρίζει το δικό σου χτένισμα από αυτό των celebrities;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξέρεις τι είναι αυτό που χωρίζει το δικό σου χτένισμα από αυτό των celebrities;

Αλήθεια, ξέρεις ποια είναι η διαφορά;

Πόσες φορές δεν έχουμε χαζέψει πραγματικά με το πόσο όμορφα είναι τα μαλλιά μερικών celebrities; Πάρε για παράδειγμα τις αδελφές Olsen. Τα μαλλιά τους είναι αβίαστα κυματιστά και boho και διαφέρουν πολύ από τα δικά μας όταν αποφασίζουμε να τα κάνουμε κυματιστά.

marykatetomyashley 22580187 2023009804505753 738541109973614592 n

Πάρε παράδειγμα και την Kim. Δεν τη συμπαθούμε (Sorry ε!) αλλά τα μαλλιά της είναι τέλεια. Όχι ακριβώς κυματιστά αλλά ούτε και ίσια.

tmp Bl76Fr 0207ea4488ba5e4c GettyImages 870324936

Η διαφορά των δικών τους μαλλιών με τα δικά μας είναι η υφή! Ναι, ναι η υφή! Τα μαλλιά τους έχουν υφή και, όπως έχει πει ο κομμωτής των αδελφών Olsen, το μυστικό της επιτυχίας σε ένα χτένισμα είτε ατημέλητο είτε για το κόκκινο χαλί, είναι η υφή. Για πολλές η υφή είναι κάτι που έχουν φυσικά. Για άλλες… είναι κάτι που πρέπει να αποκτήσουν. Η Suki Waterhouse για να το καταφέρει ξεπλένει τα μαλλιά της με coca cola… Εσύ μπορείς να κάνεις κάτι άλλο!

suki waterhouse wavy lob

Υπάρχουν εκεί έξω σπρέι, πάστες και αφρού που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά: Δίνουν υφή στα μαλλιά σου. Διαλέξαμε τα καλύτερα για να πετύχεις όποιο look θέλεις και πριν αρχίσεις να γκρινιάζεις… Ναι, αξίζουν τον κόπο και τα χρήματα. Jeez..

Διάβασε ακόμα:

Όχι, τα #NudeNails δεν είναι καθόλου βαρετά και έχουμε τις αποδείξεις

Μπορείς στ’ αλήθεια να εθιστείς στα τατουάζ;

Ναι! Η Elle Fanning έκανε το πιο όμορφο χτένισμα ever!