Trends FW/18’: Τα smokey eyes έχουν την τιμητική τους. Πάλι.

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Trends FW/18’: Τα smokey eyes έχουν την τιμητική τους. Πάλι.

Το ότι τα smokey eyes είναι για ακόμα μία σεζόν trend δεν μας παραξενεύει. Είναι ένα look που πάει σε όλες και είναι αβίαστα sexy. Περιμέναμε λοιπόν αν το δούμε και τον χειμώνα που θα έρθει όμως δεν περιμέναμε τόσες επιλογές! Βλέπεις, φέτος τον χειμώνα όλα επιτρέπονται στα smokey eyes και τα είδαμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές στα catwalks. Είδαμε ματ, γήινους χρωματισμούς στην πασαρέλα του οίκου Brock.

1 BROCK

Kαι shimmery nudes στην πασαρέλα του οίκου Etro που ταίριαζαν τέλεια με τα κοσμήματα της κολεξιόν!

2 ETRO

Είδαμε όμως και χρώμα! Συγκεκριμένα, στην πασαρέλα του Ellie Saab, τα smokey eyes είχαν ένα pop χρώματος που μας ξετρέλανε!

3 ELIE SAAB

Φυσικά, από τα shows δεν έλειψαν τα κλασικά looks όπως αυτό το super dark στην Carolina Herrera με τις τέλειες ασημένιες λάμψεις.

4 CAROLINA HERRERA

Αλλά και το uber classic μαύρο που είδαμε στο show του Tom Ford.

6 TOM FORD

Οι makeup artists στην πασαρέλα του οίκου Max Mara βέβαια, πήγαν το smokey σε άλλο επίπεδο. Εκεί το μαύρο έγινε γραμμικό, ξέφυγε από τα όρια και τα συνηθισμένα και έκλεψε την παράσταση.

5 MAX MARA

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος. Το αποδομημένο, διακριτικό και τέλεια πρωινό smokey που είδαμε στην πασαρέλα του Rouland Mouret.

7 ROLAND MOURET

Αν μας ρωτάς, θα θέλαμε να δούμε και κάτι ακόμη πιο διαφορετικό στις φετινές πασαρέλες αλλά δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε και να υποκύψουμε στη δύναμη των σκούρων, smokey ματιών. Θα το κάναμε έτσι κι αλλιώς; Γιατί να μην είμαστε και on trend!

Διάβασε ακόμα:

Όχι, τα #NudeNails δεν είναι καθόλου βαρετά και έχουμε τις αποδείξεις

Μπορείς στ’ αλήθεια να εθιστείς στα τατουάζ;

Ναι! Η Elle Fanning έκανε το πιο όμορφο χτένισμα ever!