Autumn Colors Part #1: Μία τέλεια έκπληξη περιμένει τις καστανές αυτό το Φθινόπωρο

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Autumn Colors Part #1: Μία τέλεια έκπληξη περιμένει τις καστανές αυτό το Φθινόπωρο

Αυτή η τάση είναι από τις πιο ωραίες που έχουμε δει

Ακόμα δεν ήρθε ο Δεκαπενταύγουστος και μιλάμε για τις τάσεις του Φθινοπώρου αλλά this is how we roll εδώ στο queen.gr. Όχι, δεν είμαστε από αυτές που εύχονται καλό χειμώνα πριν από την ώρα του αλλά θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένες και ενημερωμένες και το ίδιο επιθυμούμε και για εσένα. Από σήμερα λοιπόν θα μιλάμε για τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών τις οποίες χωρίσαμε σε τέσσερα μέρη και ξεκινάμε με τις καστανές. Autumn Colors Part #1 λοιπόν και το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στα καστανά μαλλιά είναι το Χρυσαφένιο Καστανό.

alyssanoursehair

Το έχουμε λατρέψει γιατί –επιτέλους- φέρνει στο προσκήνιο τις θερμές αποχρώσεις τις οποίες αγαπάμε να μισούμε εδώ στην Ελλάδα. Δεν πρέπει όμως να τις μισούμε γιατί, παραπάνω από τις μισές Ελληνίδες, εκτός από μεσογειακό ταμπεραμέντο, έχουμε και πολύ θερμή βάση στα μαλλιά.

beyondstudiosbyglenda

Αυτό σημαίνει πως τα χρυσαφένια, θερμά χρώματα μας ταιριάζουν περισσότερο και πρέπει σιγά σιγά να εγκαταλείψουμε το ναυάγιο που λέγεται σαντρέ. Η τάση λοιπόν, θέλει χρυσαφένια καστανά δηλαδή καστανά που έχουν λίγο πιο ανοιχτές, θερμές ανταύγειες ή μπαλαγιάζ.

caily bjorn

Το χρώμα μπορεί να γίνει και στην ομπρέ εκδοχή του και, αν έχεις ήδη κάποιες ανταύγειες στα μαλλιά σου που κιτρίνισαν, είναι η τέλεια μετάβαση για το φθινόπωρο αφού δεν θα ταλαιπωρήσει την τρίχα σου.

dizzydestinyy

Αν δεν έχεις ούτε ίχνος ανταύγειας στα μαλλιά σου πρόκειται να περάσεις τέλεια! Το χρυσαφένιο καστανό θα φωτίσει το πρόσωπό σου και θα δώσει διάσταση στο χρώμα σου! Αν πάλι έχεις λευκά χτύπησες τζακ ποτ γιατί θα σωθείς πραγματικά! Αν πάλι είσαι ξανθιά και σκέφτεσαι να γίνεις καστανή…

hairbyhartt

Ναι, είναι το τέλειο χρώμα για εσένα καθώς είναι μία πολύ ήπια μετάβαση προς το σκούρο που θα «ξεκουράσει» την τρίχα σου και θα σε ανανεώσει! Σε κάθε περίπτωση, συζήτα όλα τα ενδεχόμενα και τις τεχνικές με τον κομμωτή σου πριν δεσμευτείς και μείνε συντονισμένη για τις υπόλοιπες φθινοπωρινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών!

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ χτένες που επιτρέπεται να έχεις μαζί σου στην παραλία