Αυτό είναι το χρώμα νυχιών που βλέπουμε καθημερινά στη Νέα Υόρκη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το χρώμα νυχιών που βλέπουμε καθημερινά στη Νέα Υόρκη

Είναι το πιο όμορφο και κομψό

Σε περίπτωση που ζεις σε κάποια σπηλιά και δεν το είχες αντιληφθεί, το queen.gr βρίσκεται στη Νέα Υόρκη! Η beauty & fashion queenettes θα βρίσκονται σε όλες τις εβδομάδες μόδας μέχρι και τον Μάρτιο και αυτή τη στιγμή μας στέλνουν απευθείας report από την πόλη που δεν κοιμάται. Μιλάμε καθημερινά για τα Trends που ανακαλύπτουν backstage στα fashion shows, για τις κολεξιόν που παρακολουθούν στα catwalks αλλά και για το street style!

DSC 9663

Εννοείται μας αφορούν οι Νεοϋορκέζες fashionistas και θέλουμε να ξέρουμε «τι κυκλοφορεί» στους δρόμους του μεγάλου μήλου. Στο σημερινό μας –ατελείωτο- chat λοιπόν, τα κορίτσια μας αποκάλυψαν το εξής: Σχεδόν όλες οι New Yorkers έχουν τα νύχια τους βαμμένα σε κάποια απόχρωση του γκρι!

DSC 9677

Επιτέλους δικαίωση! Έχουμε «φωνάξει» πολλές φορές για το συγκεκριμένο χρώμα στο μανικιούρ και το πόσο κομψό είναι και τώρα έρχεται η Νέα Υόρκη να μας επιβεβαιώσει! Μιλάμε για ένα χρώμα που δεν έχει εποχή, που κολακεύει κοντά και μακριά νύχια, που είναι τέλειο για κάθε απόχρωση επιδερμίδα και που μπορείς να το βρεις σε… παραπάνω από 50 αποχρώσεις!

DSC 9927

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί με κάθε outfit, από ρομαντικό και sexy μέχρι preppy και grunge και τα κορίτσια μας στη Νέα Υόρκη το επιβεβαιώνουν! Δεν έχεις λοιπόν λόγο να μην το δοκιμάσεις ή μάλλον… να μην το υιοθετήσεις από τώρα και για πάντα.

DSC 9954

Για να σε βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery Βερνίκια νυχιών σε τέλειες γκρι αποχρώσεις για να διαλέξεις εκείνη που θα φέρει τη Νέα Υόρκη… στα χέρια σου. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: 10 τρόποι για να φορέσεις το μπορντό κραγιόν από το πρωί ως το βράδυ