#AnimalPrintNails γιατί είδα το Tiger King και πρέπει να το δεις και εσύ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#AnimalPrintNails γιατί είδα το Tiger King και πρέπει να το δεις και εσύ

…και μετά να βάψεις τα νύχια σου!

Οι μέρες της Καραντίνας περνούν βασανιστικά. Δεν θα πω ότι περνούν αργά ή γρήγορα, η κάθε μία διαφέρει. Είναι όμως όλες βασανιστικές με μικρές «ηλιαχτίδες» χαράς όπως για παράδειγμα το series documentary Tiger King στο Netflix. Ναι, είναι αυτό για το οποίο διαβάζεις δεξιά και αριστερά τόσο καιρό αλλά ίσως δεν το έχεις δει ακόμα!

Δεν θα χαλάσω την απόλαυσή σου εξηγώντας με λεπτομέρειες την υπόθεση. Θα σου πω μόνο πως έχει τραγικά κουρέματα, τίγρεις, λεοπαρδάλεις και άλλα εξωτικά ζώα, ανθρώπους χωρίς δόντια και μία δολοφόνο (γιατί είναι δολοφόνος). Είναι το απόλυτο must see της Καραντίνας και εμένα προσωπικά μου έδωσε έμπνευση.

Αναζητώντας θέμα για τη σημερινή nail gallery της ομορφιάς, αποφάσισα να αναζητήσω νύχια με animal prints από το όλο το ζωικό βασίλειο μιας που είχα όλα τα άγρια ζώα του Tiger King φρέσκα. Εννοείται βρήκα πανέμορφα σχέδια και θα τα βρεις και εσύ παρακάτω.

Έχουμε prints καμηλοπάρδαλης, από τίγρη, από τσιτάχ ακόμα και από πεταλούδα. Όχι, προφανώς δεν είναι πανεύκολο να τα αντιγράψεις όλα αλλά είναι σούπερ για να χαζέψεις λίγο πριν φτιάξεις ποπ κορν και ξεκινήσεις να βλέπεις Tiger King. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πώς θα φτιάξεις αυτό το Πασχαλινό γαλλικό μανικιούρ