8 make up trends που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο του 2020

Μαρία Ροδίτη
8 make up trends που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο του 2020

Και μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα αυτές τις τάσεις!

Μπορεί να περιμένουμε καρτερικά να απολαύσουμε το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα, να βάλουμε αντηλιακό, bronzer και highlighter για να αποκτήσουμε ηλιοκαμένο χρώμα, αλλά πάντα μα πάντα το μυαλό μας είναι ένα βήμα παραπέρα. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι από τώρα που είναι καλοκαίρι θέλουμε να γνωρίζουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Έτσι είμαστε εμείς οι γυναίκες: πάντα ένα βήμα μπροστά. Άλλωστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στον κόσμο της ομορφιάς όλα αλλάζουν, εξελίσσονται και ανανεώνονται. Και οι Εβδομάδες Μόδας είναι αυτές που συνήθως μάς βάζουν στο τρυπάκι της ανανέωσης, της αλλαγής και της τόλμης να δοκιμάσουμε όλα τα νέα make up trends.

«Εισβολές» σε νέες αποχρώσεις κραγιόν, πρωτότυπες τεχνικές στο eyeliner, πιο κλασικές ή πιο εκκεντρικές τάσεις μάς προκαλούν κάθε σεζόν να αναδείξουμε τον πιο sexy, wild, λαμπερό ή girly εαυτό μας. Ανάλογα με το ταμπεραμέντο σου, μπορείς αυτό το φθινόπωρο να δώσεις μόνο λίγη διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα, αν είσαι οπαδός του minimal, ενώ αν θες αμέσως όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σου, δοκίμασε να «παίξεις» με τα trends στα μάτια.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ένα είναι το σίγουρο: ότι οι πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ, όπως τις προτείνουν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας, για το φθινόπωρο του 2020 θα σε γοητεύσουν και θα σε προκαλέσουν να τις δοκιμάσεις ακόμα και τώρα. Γιατί όχι; Ανακάλυψέ τις στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμα: DIY: Φτιάξε την πιο εύκολη μάσκα για να περιποιηθείς τα φρύδια σου (video)