5+1 lip gloss που μπορείς να φορέσεις στα χείλη ΚΑΙ στα βλέφαρά σου...

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
5+1 lip gloss που μπορείς να φορέσεις στα χείλη ΚΑΙ στα βλέφαρά σου...

Είναι το απόλυτο matchy μακιγιάζ του καλοκαιριού 

Τι είναι αυτό που θέλουμε περισσότερο το καλοκαίρι; Όχι, όχι το μαύρισμα, μην σκέφτεσαι μονόπλευρα! Θέλουμε ευκολία όσο θέλουμε και μαύρισμα. Καμία μας δεν έχει όρεξη να κάθεται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη για hairstyling και μακιγιάζ. Θέλουμε να ετοιμαζόμαστε γρήγορα και να είμαστε καυτές με minimum προσπάθεια... Θα μπορούσες να πεις πως ναι, ζητάμε πολλά αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ώστε να είμαστε sexy χωρίς πολλή προσπάθεια, πάρε παράδειγμα το wet look στα μαλλιά. Είναι πανεύκολο, γρήγορο και καυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα glossy βλέφαρα.... Άκουσέ μας!

lip gloss matia xeili makigiaz sexy matchy

Τα γυαλιστερά βλέφαρα είναι από μόνα τους καυτά. Αν τα ταιριάξεις όμως με τα χείλη σου το αποτέλεσμα είναι αφενός πιο αρμονικό και αφετέρου απίθανα sexy. Όχι, εννοείται δεν θα βάλεις κάποιο κόκκινο gloss στα βλέφαρά σου, αυτό θα σε έκανε να μοιάζεις σα να υποφέρεις από αλλεργίες. Ένα αισθησιακό nude όμως είναι ό, τι πρέπει, δε νομίζεις; Ξέρουμε όμως τι σκέφτεσαι, αν επιτρέπεται να βάλεις lip gloss στα βλέφαρά σου. Μπορείς να το κάνεις αν είσαι προσεκτική και αν βάλεις μόνο λίγη ποσότητα. Δεν χρειάζεσαι άλλωστε και πολύ.

Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο λοιπόν, βρήκαμε 6 τέλεια lip gloss σε μοναδικές αποχρώσεις που είναι ό, τι πρέπει για να τα φορέσεις στα χείλη και τα βλέφαρά σου και να κάνεις το πιο sexy μακιγιάζ σε λιγότερο από 2 λεπτά. Για δες...

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 face mist που θα αλλάξουν την επιδερμίδα σου αυτό το καλοκαίρι