Το νέο eyeliner trend έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες και θα κάνει το βλέμμα σου καυτό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το νέο eyeliner trend έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες και θα κάνει το βλέμμα σου καυτό

To παρατηρήσαμε και βρίσκουμε πως είναι τέλειο

Οι τάσεις του χειμώνα μας απασχολούν περισσότερο από ποτέ κυρίως αφού έχουμε όλοι γυρίσει στην πόλη και οι αποδράσεις αραιώνουν ή και σταματούν τελείως. Ναι, ακόμα έχει πολλή ζέστη και το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ αλλά έχει έρθει ο καιρός να ετοιμαστούμε για το φθινόπωρο και τον χειμώνα και αυτό θα κάνουμε, για ακόμα μία φορά, σήμερα μιλώντας για eyeliner.

Είναι το statement προϊόν για πολλά κορίτσια και… φόβος για πολλά άλλα τα οποία απλά δεν μπορούν να ασχοληθούν με τη χρήση του. Φέτος ωστόσο η μόδα αποφάσισε να το κάνει εύκολο για όλες περιορίζοντάς το μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού. Όχι, φέτος δεν χρειάζεται να κάνεις μία ολόισια γραμμή σε όλο το βλέφαρο, πρέπει απλά να τονίσεις την εξωτερική γωνία και δεν πρέπει καν να κάνεις τέλεια γραμμή αν δεν θες ή δεν μπορείς.

Τα μάτια των μοντέλων σε πολλές πασαρέλες τονίστηκαν ακριβώς με αυτό τον τρόπο και –δεν ξέρουμε για εσένα- εμείς έχουμε ενθουσιαστεί πολύ γιατί τυχαίνει να είμαστε στη μερίδα των γυναικών που είναι αδύνατον να κάνουν κανονική γραμμή με το eyeliner.

Αρκετά όμως με την περιγραφή και την θεωρία. Στην παρακάτω gallery Θα δεις πως φορέθηκε το eyeliner στις πασαρέλες και πως μπορείς να το υιοθετήσεις. Κάνε ένα ακόμα scroll Για να δεις όλες τις λεπτομέρειες και ναι, προφανώς έχουμε και προτάσεις για τέλεια προϊόντα, έτσι θα σε αφήναμε;

Διάβασε ακόμα: 10 προϊόντα για να τονίσεις τα φρύδια σου τώρα που δεν έχεις πολλές επιλογές με τη μάσκα