#trending! Ξαναλέμε ναι στα κίτρινα νύχια γιατί αυτή τη φορά είναι τάση

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#trending! Ξαναλέμε ναι στα κίτρινα νύχια γιατί αυτή τη φορά είναι τάση

Μιμούνται τα κίτρινα φύλλα του φθινοπώρου

Το κίτρινο είναι ένα σχετικά δύσκολο χρώμα κυρίως γιατί είναι έντονο. Είναι ένα χρώμα που στα ρούχα κάνει statement ενώ στην ομορφιά δημιουργεί περίεργους συνειρμούς. Ένας από αυτούς είναι τα κιτρινισμένα νύχια για τα οποία μιλήσαμε την άνοιξη. Τότε θέλαμε κίτρινα και όχι κιτρινισμένα νύχια και σου είχαμε δείξει nail art που θα ήταν τέλεια για το καλοκαίρι, όταν το δέρμα σου θα είχε μαυρίσει. Το κίτρινο λοιπόν κάνει comeback Τώρα το αποκαλόκαιρο και γίνεται τάση.

Με έμπνευση τις αποχρώσεις των φύλλων του φθινοπώρου που κιτρινίζουν, οι nail artists του Instagram δημιουργούν ολοένα και περισσότερα κίτρινα nail art και γεμίζουν το feed μας με χρώμα, κίτρινο χρώμα. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην ξανα-μιλήσουμε για την απόχρωση που ήταν και θα γίνει ξανά hot!

Βλέπεις, το κίτρινο είναι ένα χρώμα ιδανικό για αυτή την εποχή αφενός γιατί τονίζει όσο μαύρισμα απομένει στο δέρμα μας και αφετέρου, ταιριάζει με όλες τις φθινοπωρινές αποχρώσεις στα Outfits που θα ξεκινήσουμε σιγά-σιγά να φοράμε στο εξής. Είναι ένα pop of color που έχουμε ανάγκη καθώς αυτός ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, σκοπεύουμε να το φορέσουμε ξανά και ξανά μέχρι να έρθει η εποχή για τα καφέ και τα μαύρα μανικιούρ και για να εμπνευστούμε όλες μαζί, ετοιμάσαμε μία κίτρινη nailspiration gallery παρακάτω. Ξεχωρίσαμε 10 κίτρινα nail art που μας άρεσαν πολύ και τα μοιραζόμαστε μαζί σου. Κάνε ένα scroll για να τα δεις όλα…

Διάβασε ακόμα: Everything is coming up roses… στα νύχια μας! Δες 10 ρομαντικά nail art με τριαντάφυλλα