Η διαφορά ανάμεσα στο δικά σου μαλλιά και των celebrities είναι αυτή

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η διαφορά ανάμεσα στο δικά σου μαλλιά και των celebrities είναι αυτή

Αν θέλεις να αποκτήσεις τέλεια μαλλιά, αυτός είναι ο τρόπος

Αν έχουμε ένα παράπονο από τα μαλλιά μας είναι ότι, μερικές φορές, είναι… άτονα. Δεν έχουν «ζωή». Όταν κάνουμε για παράδειγμα κύματα (ακόμα και στο κομμωτήριο) δεν μοιάζουν σε τίποτα με τα κύματα που παρατηρούμε στα μαλλιά των αγαπημένων μας celebrities. Γιατί συμβαίνει αυτό; Τι μας λείπει τέλος πάντων;

Ένα πράγμα που πολλές γυναίκες έχουν ενώ άλλες όχι, είναι η υφή. Η υφή στα μαλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα του χτενίσματος αλλά –όπως είπαμε- δεν έχουμε όλες υφή στα μαλλιά μας. Κάποια είναι ίσια και λεπτά, κάποια άλλα πολύ ατίθασα σγουρά ή κυματιστά που φριζάρουν Η «χρυσή τομή» βρίσκεται κάπου στη μέση και υπάρχει τρόπος να αποκτήσουν υφή ΟΛΑ τα μαλλιά.

AP 18156085000349

Μιλάμε φυσικά για τα προϊόντα υφής τα οποία μπορεί να προσπερνάς στα καταστήματα. Είναι προϊόντα σε διάφορες μορφές (αφροί, τζελ, κρέμα κοκ) που εφαρμόζονται σε βρεγμένα μαλλιά και ενισχύουν την υφή στην τρίχα, χαρίζοντας έτσι ένα τέλειο φινίρισμα και επαγγελματικό, celebrity αποτέλεσμα.

Είτε λοιπόν θέλεις να κάνεις ένα απλό ίσιωμα, beach waves ή χαλαρές μπούκλες, αν θέλεις απλά να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά ή αν θέλεις να τα στεγνώσεις άνευ styling τότε τα προϊόντα για υφή θα σου λύσουν τα χέρια (και το πρόβλημα). Αυτό που χωρίζει όπως καταλαβαίνεις τα μαλλιά των celebrities από τα δικά σου είναι ένα προϊόν για υφή και παρακάτω έχουμε ένα για κάθε γούστο.

Διάβασε ακόμα: Diy Time! Φτιάξε μία δυναμωτική μάσκα μαλλιών που μυρίζει σαν cupcake!