Αυτό είναι το πιο hot φθινοπωρινό κούρεμα, σύμφωνα με το Tik Tok

Μαρία Ροδίτη
Αυτό είναι το πιο hot φθινοπωρινό κούρεμα, σύμφωνα με το Tik Tok

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπαίνει δυναμικά και στον χώρο των hair trends!

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε στενά τις Εβδομάδες Μόδας στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου και τα runways των διάσημων Fashion Labels για να δούμε τις τάσεις σε κουρέματα και χτενίσματα. Παρακολουθούσαμε, όμως, παράλληλα και τα trends στο Instagram έτσι όπως τα παρουσίαζαν οι influencers μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ.

Φαίνεται, όμως, ότι τώρα στον «στίβο» των hair trends μπαίνει και η πλατφόρμα του Tik Tok. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο τα τελευταία χρόνια γνωρίζει στιγμές δόξας και έχει γίνει αγαπητό κυρίως από τη Generation Z, εδώ και αρκετές μέρες έχει λατρέψει ένα all-time classic κούρεμα, το οποίο- μάλλον- θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο.

Ο λόγος για τις… curtain bangs ή αλλιώς πλαϊνές αφέλειες. Αναφερόμαστε σε αυτές τις αφέλειες που λατρεύουν οι Γαλλίδες, χωρίζονται στη μέση και δεν πέφτουν όλες μέσα στο πρόσωπο δίνοντας μια πιο ανάλαφρη και κομψή αίσθηση στο χτένισμα.

Οι διακριτικές αυτές αφέλειες, λοιπόν, είναι το πιο δημοφιλές κούρεμα του φθινοπώρου, σύμφωνα με το Tik Tok. Κι αν κρίνουμε από το πόσα κορίτσια έχουν ήδη προχωρήσει σε αυτό το haircut- το hashtag #curtainbangs έχει ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια views - οι πλαϊνές αφέλειες αναμένεται να μας απασχολήσουν πολύ αυτό το φθινόπωρο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πολύ βολικό κούρεμα που δεν αλλάζει άρδην την εμφάνισή σου ή το μήκος των μαλλιών. Είναι αυτή η μικρή ανανέωση που όλες επιζητάμε τους φθινοπωρινούς μήνες.





Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια απόλυτα ενυδατική μάσκα χεριών