10 διαφορετικοί και πιο... φθινοπωρινοί τρόποι για να φορέσεις τα scrunchies σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
10 διαφορετικοί και πιο... φθινοπωρινοί τρόποι για να φορέσεις τα scrunchies σου

Θα κάνουν τα μαλλιά σου πιο διασκεδαστικά, promise 

Τα scrunchies είναι το αξεσουάρ μαλλιών που έκανε comeback από τα 80s στο σήμερα και παρέμεινε το ίδιο. Φυσικά δεν έχει μόνο μία μορφή. Υπάρχουν απλά, πολύπλοκα, λαμπερά, ματ, στολισμένα και πολλών ακόμη ειδών scrunchies έχουν όμως κοινά στοιχεία και κυρίως 2: α) το ότι είναι πολύ φιλικά προς τα μαλλιά αφού δεν τα σπάνε και β) το ότι κάνουν τα χτενίσματά μας πιο διασκεδαστικά.

Βάζουν χρώμα στα σύνολά μας αλλά και στα πιο βαρετά μας χτενίσματα και τα λατρεύουμε. Τα χρησιμοποιούμε μάλιστα και σαν βραχιόλια αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό σήμερα. Σήμερα θα σου δείξουμε τέλειους, φθινοπωρινούς τρόπους για να φορέσεις τα όμορφα scrunchies σου είτε δουλεύεις από το σπίτι, είτε πηγαίνεις στο γραφείο και υπάρχει λόγος για αυτό...

Η καθημερινότητά μας έχει γίνει είτε βαρετή, είτε δύσκολη, είτε περίεργη εξαιτίας του κορονοϊού και οτιδήποτε μπορεί να την κάνει πιο όμορφη και χαρούμενη είναι ευπρόσδεκτο. Τα scrunchies είναι ένα από τα πράγματα που έχουν αυτό το αποτέλεσμα στη διάθεσή μας so there you go!

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε ιδέες και παραδείγματα για να κάνεις δέκα διαφορετικά χτενίσματα ακόμα και με το ίδιο scrunchie άμα θέλεις και σε προσκαλούμε για το απαραίτητο scroll. Δες τα όλα, υιοθέτησέ τα και κάνε την καθημερινότητά σου λίγο καλύτερη με τον πιο απλο τρόπο!

Διάβασε ακόμα: 5 χτενίσματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για να κάνεις στα μακριά μαλλιά σου