Τα #VelvetNails έγιναν τάση πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα #VelvetNails έγιναν τάση πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα

…μόνο που δεν ξέρουμε πότε θα ανοίξουν τα nail bars!

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την ομορφιά γιατί… άνοιξαν τα κομμωτήρια. Θα καταφέρουμε να περιποιηθούμε τον εαυτό μας πριν από τις γιορτές γιατί, παρ᾽όλο που δεν θα γίνουν πάρτι και ρεβεγιόν, δεν θέλουμε να μας βρουν τα Χριστούγεννα και το νέο έτος απεριποίητες. Ενώ ωστόσο άνοιξαν τα κομμωτήρια, τα nail bars είναι άγνωστο ακόμα πότε θα ανοίξουν. Ανυπομονούμε λοιπόν να μάθουμε γιατί, αφενός, θέλουμε να στηρίξουμε τις αγαπημένες μας επιχειρήσεις και αφετέρου είδαμε τα #VelvetNails.

Είναι η νέα τάση στο μανικιούρ που ήρθε πάνω στην ώρα για τις γιορτές και δεν μπορούμε να την κάνουμε μόνες μας. Για να βγει τόσο ρεαλιστικά η υφή του βελούδου στα νύχια χρειάζονται holographic βερνίκια τα οποία είναι μάλιστα και gel. Αυτό σημαίνει ότι, μόνο η αγαπημένη σου μανικιουρίστ μπορεί να σου τα κάνει. Είχαμε ξαναδεί βελούδινα νύχια στο παρελθόν αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτά που είναι τάση φέτος.


https://www.instagram.com/p/CG8XEb1DBVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι απίστευτα ρεαλιστικά και λαμπερά, απίθανα γιορτινά και όλα τα χρώματα στα οποία μπορούν να γίνουν θυμίζουν πολυτέλεια και glam. Τα θέλουμε λοιπόν όλα, ταυτόχρονα ή και σε διαφορετικές ημέρες αλλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή. Όσο κάνουμε την υπομονή που επιβάλλεται, ας δούμε όμως τι μπορούμε να ζητήσουμε στο πρώτο μας ραντεβού.

Συγκεντρώσαμε παρακάτω δέκα #VelvetNails σε διαφορετικές αποχρώσεις για να κρατήσεις τα screenshot σου και να είσαι έτοιμη για όλα όταν ανοίξουν τα nail bars. Ρίξε μία ματιά στην gallery που θα βρεις με ένα ακόμα scroll.

Διάβασε ακόμα: DIY μανικιούρ: Πώς θα στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι νυχιών;