Rapunzel hair: Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση!

Μαρία Ροδίτη
Rapunzel hair: Τα μακριά μαλλιά είναι και πάλι τάση!

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να τα είχες απαρνηθεί, αλλά τώρα μπορείς και πάλι να τα μακρύνεις όσο θέλεις!

Τα τελευταία δύο χρόνια οι τάσεις στα κουρέματα διαδέχονται η μία την άλλη με ταχύτητα φωτός. Curtain bangs, αφέλειες σε French style, pixie cut, καρέ και shag κουρέματα μάς έχουν απασχολήσει όσο ποτέ άλλοτε. Ειδικά τα κοντά μαλλιά κάθε είδους έχουν αναδειχθεί σε μεγάλη τάση και όχι άδικα.

Για παράδειγμα, τα καρέ κάθε είδους και μήκους είναι ultra chic και φρέσκα, ενώ ταιριάζουν και σε κάθε ηλικία. Όπως, επίσης, και ένα pixie cut έχει άλλη χάρη και προσθέτει τόνους δυναμισμού σε κάθε γυναίκα. Τι, δεν συμφωνείς;

Τότε έχουμε να σου πούμε πως είναι και πάλι φέτος στη μόδα τα… μαλλιά αλά Ραπουνζέλ. Ναι! Αν είσαι fan των πολύ μακριών μαλλιών και τα είχες απαρνηθεί τόσο καιρό για να συμβαδίζεις με τις τάσεις, σου λέμε πως μπορείς και τώρα ακόμα να ξεκινήσεις να μακραίνεις πολύ τα μαλλιά σου.

Μη μείνεις, όμως, μόνο σε αυτό! Βάλε στο «παιχνίδι» και τάσεις όπως οι αφέλειες ή οι curtain bangs και κάνε το τέλειο hair combo. Πριν από όλα, βέβαια, συμβουλεύσουν τον κομμωτή σου και «άρπαξε» όλα τα χρήσιμα tips που θα σου δώσει για να καταφέρεις να γίνεις μια Ραπουνζέλ σε χρόνο dt. Παράλληλα, δες στην παρακάτω gallery και μερικά παραδείγματα Rapunzel hair για να πειστείς πως… τα μακριά μαλλιά ξαναήρθαν για να μείνουν!

Cover photo: @linnikova.kate

Διάβασε ακόμα: Beauty hack alert! Μάθε πώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς να γίνεις χάλια