Οι πέρλες είναι super hot τάση ομορφιάς το 2022 – Πώς θα την υιοθετήσεις

Μαρία Ροδίτη
Οι πέρλες είναι super hot τάση ομορφιάς το 2022 – Πώς θα την υιοθετήσεις

Βάλε πέρλες στα νύχια, στα μαλλιά και στο μακιγιάζ και απογείωσε κάθε look σου!

Παρακολουθώντας τις νέες τάσεις ομορφιάς κάθε χρονιά θα διακρίνεις και αυτές που θα σε ενθουσιάσουν και εκείνες που θα σου φανούν κάπως extreme και όχι τόσο κατάλληλες για εσένα. Άλλωστε, δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Αυτό είναι κανόνας!

Οι πέρλες, ωστόσο, είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα μιας και… μπορούν να απογειώσουν κάθε εμφάνιση. Είτε, δηλαδή, ντύνεσαι πιο casual στην καθημερινότητά σου, είτε σου αρέσει το πιο επίσημο ντύσιμο, οι πέρλες σε νύχια, μαλλιά ή μακιγιάζ σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

adytrifu.hair mallia perles alogooura

15 τρόποι για να φορέσεις πέρλες (ναι πέρλες) στα μαλλιά σου

Οι πέρλες το πιο hot beauty trend του 2022 στο Pinterest

Σύμφωνα με το Pinterest, οι πέρλες στον κόσμο της ομορφιάς θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το 2022. Αυτό το all-time classic item, το οποίο έχουν λατρέψει γυναίκες όπως η Audrey Hepburn, η Jacqueline Kennedy, η Michelle Obama και η Sarah Jessica Parker, θα μπορείς να το εντάξεις φέτος… σε όλα τα looks σου!



Θέλεις να κάνεις ένα απλό και διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ; Στόλισέ το με πέρλες είτε σε όλα τα νύχια, είτε σε μερικά, αν θέλεις ένα minimal αποτέλεσμα. Έχεις μια bad hair day και δεν έχεις προλάβει να λουστείς, ενώ σε λίγο… ετοιμάζεσαι για dinner; Πιάσε αλογοουρά ή πλεξούδα και στόλισέ τη με πέρλες. Αν θέλεις να βάλεις πέρλες στο μακιγιάζ σου, αρκεί να πάρεις μια ειδική κόλλα για τις βλεφαρίδες και να κολλήσεις στο άνω βλέφαρο τις πέρλες!

Πώς θα βάλεις πέρλες στα μαλλιά

Όταν σου λέω πέρλες στα μαλλιά δεν εννοώ κάποια oversized στέκα με πέρλες, που επίσης είναι μεγάλη τάση. Εννοώ ειδικές αυτοκόλλητες πέρλες και τσιμπιδάκια με πέρλες, τα οποία μπορείς να στερεώσεις στο οποιοδήποτε χτένισμα. Δες το βίντεο για να καταλάβεις τι εννοώ!

https://www.instagram.com/p/B6GULPJgU0t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλειο δεν είναι; Υιοθέτησε, λοιπόν, ASAP αυτό το 90’s style και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις σου όπου σταθείς κι όπου βρεθείς.

Μισό λεπτό! Στην gallery θα δεις διάφορα παραδείγματα με το pearl trend στην ομορφιά για να κρατήσεις τα απαραίτητα screenshots και να παίρνεις έμπνευση όποτε… δεν ξέρεις τι να κάνεις στα νύχια, τα μαλλιά ή το μακιγιάζ σου!

Cover photo: @lovelybride

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ