Underlash: Η νέα τάση στις ψεύτικες βλεφαρίδες που έχει γίνει viral στο TikTok

Μαρία Ροδίτη
Underlash: Η νέα τάση στις ψεύτικες βλεφαρίδες που έχει γίνει viral στο TikTok
Filippo Fortis/IMAXTREE.COM

Μπορείς πανεύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ το underlash trend και να μεταμορφώσεις τις βλεφαρίδες σου!

Υπάρχουν εκείνες οι γυναίκες που εκ φύσεως έχουν πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες, οπότε το μόνο που κάνουν είναι να τις τονίζουν με μάσκαρα, ενώ είναι κι αυτές που χρειάζονται μια επιπλέον ενίσχυση για να έχουν πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες και κατ’ επέκταση πιο σαγηνευτικό βλέμμα. Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, λογικά έχεις καταφύγει στις ψεύτικες βλεφαρίδες και το θέμα μου σε αφορά.

Ψάχνοντας, λοιπόν, για νέα beauty trends στο TikTok, το οποίο έχει εξελιχθεί σε πηγή κάθε είδους τάσεων τα τελευταία 2 χρόνια, ανακάλυψα το πιο εύκολο trick-trend που λέγεται underlash και το οποίο μπορείς να υιοθετήσεις μόνη σου στο σπίτι. Το αποτέλεσμα; Θα σου λένε όλοι με το που σε βλέπουν πόσο τέλειες είναι οι βλεφαρίδες σου.

The mascara files: Πώς θα διαλέξεις τη σωστή και πώς θα κάνεις τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες

Τι είναι το underlash trend

Το Underlashing είναι μια τεχνική βλεφαρίδων που αφορά την εφαρμογή ψεύτικων βλεφαρίδων κάτω από τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Αντί, δηλαδή, να ακολουθήσεις την παραδοσιακή μέθοδο και να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω από τις φυσικές σου, τις τοποθετείς από κάτω. Να, δες το βίντεο που έχει γίνει viral στο TikTok.

Τα tips για να κάνεις μόνη σου το underlash trend

Δεν είναι δύσκολο να εφαρμόσεις μόνη σου τις ψεύτικες βλεφαρίδες κάτω από τις φυσικές σου. Τα βήματα για σίγουρη επιτυχία είναι τα εξής:

#1 Βεβαιώσου ότι οι βλεφαρίδες σου είναι καθαρές και δεν έχουν υπολείμματα μάσκαρα.

#2 Τοποθέτησε το τουφάκι της ψεύτικης βλεφαρίδες κάτω από τις φυσικές σου και σύρριζα σε αυτές με ειδική κόλλα.

#3 Μετέπειτα βάλε μάσκαρα και voila! Θα έχεις τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες ever.