Cow print nails: 10 μανικιούρ στο πιο trendy animal print του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Cow print nails: 10 μανικιούρ στο πιο trendy animal print του καλοκαιριού

Τα cow print nails είναι διαχρονικό animal print μανικιούρ και μια super chic επιλογή για το καλοκαίρι.

Μια ακόμη Δευτέρα ξημέρωσε και ξέρω πως ακόμα -ας έχει φτάσει μεσημέρι- αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι άφησες τις γαλαζοπράσινες παραλίες στις οποίες βρισκόσουν το Σαββατοκύριακο για να επιστρέψεις στο γραφείο. Μη σκας… Το επόμενο ΣΚ δεν είναι και τόσο μακριά!

Μέχρι τότε μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι μανικιούρ θα κάνεις αυτήν την εβδομάδα. Τι σου προτείνω εγώ; Cow print nails ή αλλιώς το πιο trendy animal print μανικιούρ του καλοκαιριού.

Reverse french mani: 10 nail art με την πιο fresh εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Τα #Cowprintnails είναι η πιο διαχρονική λύση

Τα cow print nails, δηλαδή τα νύχια με το print της αγελάδας, είναι μια επιλογή και μια πρόταση των nail artists εδώ και χρόνια. Ειδικά φέτος, όμως, είναι μια super hot τάση ανάμεσα σε καλλιτέχνες και σχεδιαστές που εμπνέονται από την τάση Υ2Κ, δηλαδή τα trends που επικρατούσαν τη δεκαετία του 2000.

https://www.instagram.com/p/CemCIQaDY14

Γιατί να μην τα δοκιμάσεις, λοιπόν; Αν είσαι των κλασικών αποχρώσεων στα νύχια, θα επιλέξεις την ασπρόμαυρη εκδοχή των cow print nails, ενώ αν θέλεις χρώμα- επειδή το καλοκαίρι το επιβάλλει-, μπορείς να κάνεις και χρωματιστά cow print nails. Στην gallery θα δεις 10 nail art για να βρεις το επόμενο δικό σου.

Πώς θα κάνεις μόνη σου cow print nails

Για το πιο εύκολο cow print nail art του καλοκαιριού θα χρειαστείς τα εξής δύο βερνίκια: ένα γαλακτερό (όχι λευκό για να μην είναι πολύ «σκληρό» το αποτέλεσμα) κι ένα μαύρο.

Βάψε τα νύχια σου με το γαλακτερό βερνίκι και απλώς με ένα λεπτό πινελάκι κάνει μικρές ή πιο μεγάλες ακανόνιστες πινελιές με μαύρο βερνίκι. Τόσο απλό, γρήγορο κι εύκολο! Τι λες; Είσαι έτοιμη για το πιο stylish cow print nail art του καλοκαιριού;