#OrangeNails: Λίγο πριν το ΣΚ θέλουμε χρώμα στα νύχια και μανικιούρ με πορτοκάλια

Μαρία Ροδίτη
#OrangeNails: Λίγο πριν το ΣΚ θέλουμε χρώμα στα νύχια και μανικιούρ με πορτοκάλια

Τα #OrangeNails είναι ό,τι πιο fresh, χρωματιστό και funky μπορείς να επιλέξεις για το μανικιούρ σου αυτήν την περίοδο.

Θυμάμαι τη μητέρα μου να με κυνηγάει από μικρή μέσα στο σπίτι με μια κούπα φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι. Η αλήθεια είναι πως κάπως στραβά μού είχαν κάτσει τα πορτοκάλια μέχρι που… λιποθύμησα στη μέση του δρόμου και μόνο μια φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα μ’ έφερε στα ίσια μου. Από τότε το πορτοκάλι κι εγώ αγαπηθήκαμε.

Όπως, λοιπόν, λάτρεψα και το χρώμα του πορτοκαλιού και το ίδιο το πορτοκάλι έτσι μου άρεσε να το έχω σε διάφορες εκδοχές στο σπίτι μου. Σε μπρελόκ, σε διακοσμητικά, σε prints στα ρούχα μου. Τώρα, λοιπόν, που καλοκαίριασε θέλω πορτοκάλια και στα νύχια. Είσαι έτοιμη κι εσύ για #OrangeNails;

Reverse french mani: 10 nail art με την πιο fresh εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

Τα #OrangeNails είναι το πιο funky μανικιούρ

Δεν είναι μόνο το πορτοκαλί ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα με το οποίο μπορείς να βάψεις τα νύχια σου. Είναι και τα πορτοκάλια το τέλειο σχέδιο για να αναβαθμίσεις και να κάνεις πιο ενδιαφέρον το μανικιούρ σου!

https://www.instagram.com/p/CN5hTKJhlji

Πώς μπορείς να απογειώσεις τα #OrangeNails, λοιπόν; Με πολλούς συνδυασμούς. Αν είσαι minimal girl, αρκεί ένα nude βερνίκι σε όλα τα νύχια και μικρά, διακριτικά πορτοκάλια σε όλα ή σε κάποια νύχια. Αν θέλεις να κάνεις color blocking, μπορείς να «παίξεις» με το σιέλ και το θαλασσί που ταιριάζουν υπέροχα με το πορτοκαλί.

Όλα εξαρτώνται από εσένα και τη διάθεσή σου! Δες τώρα στην gallery 10 #OrangeNails και αποφάσισε τι μανικιούρ θα κάνεις εν όψει του Σαββατοκύριακου που είναι προ των πυλών!

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα

Το πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο hot color trends του καλοκαιριού τόσο σε outfits και αξεσουάρ όσο και στα νύχια. Γιατί, λοιπόν, να μην το εκμεταλλευτείς και να απογειώσεις την κάθε εμφάνισή σου με #OrangeNails;

Πέραν του πορτοκαλί, ωστόσο, όλα τα έντονα χρώματα είναι super τάση αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά τα fluo! Άρα, αν τόσο καιρό ήσουν διστακτική κι έμενες πιστή σε πιο διακριτικές επιλογές, κάνε τώρα την αρχή και βάλε χρώμα στη ζωή, στην εμφάνιση και στα νύχια σου. Η διάθεσή σου θ’ αλλάξει αμέσως προς το καλύτερο!