Ξέχνα τον κανόνα του τριγώνου – Το νέο trick για τέλεια εφαρμογή του concealer

Μαρία Ροδίτη
Ξέχνα τον κανόνα του τριγώνου – Το νέο trick για τέλεια εφαρμογή του concealer
Alessandro Zeno/IMAXTREE.COM

Μάθε πώς θα βάζεις από εδώ και στο εξής concealer για να καλύπτεις σωστά τους μαύρους κύκλους, να έχεις λαμπερό βλέμμα και να μη μοιάζεις… στοκαρισμένη.

 

Το πιο διαδεδομένο trick για σωστή εφαρμογή του concealer είναι το «ανάποδο τρίγωνο». Θα έχεις ακούσει και δει κι εσύ πολλές φορές make up experts να λένε και να δείχνουν σε βίντεο ότι πρέπει να σχηματίσεις ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια με concealer, να το γεμίσεις κι έπειτα να το απλώσεις με σφουγγαράκι καλά για κάλυψη των μαύρων κύκλων. Ίσως να το έχεις δοκιμάσει κιόλας.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αποδοτικό trick, στο οποίο όμως αν δεν προσέξεις κι αν δεν απλώσεις σωστά το concealer ίσως να μοιάζεις… στοκαρισμένη. Πώς θα το αποφύγεις αυτό; Δοκιμάζοντας ένα πολύ καινούριο και πολύ πιο απλό – και με πολύ λιγότερη ποσότητα concealer- hack.

5 κρέμες ματιών και 5 concealers για λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα κάθε μέρα

Το concealer hack με τις γραμμές

Το νέο concealer hack που κυκλοφορεί στα social media σού λέει τα εξής: Δημιούργησε γραμμές με το concealer για λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. Όχι γραμμές, όμως, μόνο γύρω από τα μάτια.

https://www.instagram.com/p/CgCB9rFD47D

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μια γραμμή με το concealer στην εξωτερική γωνία του ματιού στο κάτω βλέφαρο, αλλά και στην εσωτερική γωνία. Συνεχίζεις με μια γραμμή διαγώνια στα ζυγωματικά που να ξεκινά από τη μύτη και μία άλλη διαγώνια που να ξεκινά από το στόμα και να καταλήγει στο αυτί. Έπειτα, και αφού έχεις ολοκληρώσει με τις γραμμές, κάνεις καλό blending με σφουγγαράκι για να φωτιστεί όλο το πρόσωπο και, βέβαια, το βλέμμα σου. Πάτα το play στο Instagram βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία.

Shopping time

Και για να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου, μη φύγεις πριν τσεκάρεις την gallery. Έχω βρει 5 τέλεια και πολύ καλυπτικά concealers για super fresh looks όλο το καλοκαίρι. Ναι, καλύπτουν άψογα και τους μαύρους κύκλους που έχεις από τα ξενύχτια στο νησί!