Το trick με το concealer για να κρύψεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη

Μαρία Ροδίτη
Το trick με το concealer για να κρύψεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη
IMAXTREE.COM

Θα χρειαστούν το πολύ 2 λεπτά για να κάνεις τα μαγικά σου με το concealer και να εξαφανίσεις τις λεπτές γραμμές στην περιοχή γύρω από τα χείλη.

Η περιοχή γύρω από τα χείλη είναι το ίδιο ευαίσθητη με την περιοχή των ματιών. Γι’ αυτό, άλλωστε, και αποτελεί σημείο στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και σημείο το οποίο θέλει εντατική φροντίδα για να καθυστερήσεις την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης.

Και άντε πες ότι τελικά δειλά-δειλά έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Τι κάνεις; Λογικά θέλεις να τα καλύψεις! Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτική για να μην τα κάνεις με το μακιγιάζ να φαίνονται ακόμα πιο έντονα. Ναι, κι αυτό μπορεί να συμβεί, οπότε προσοχή στο πώς θα χρησιμοποιήσεις το concealer σου.

Lip plumpers: Πώς λειτουργούν και ποια είναι τα καλύτερα για juicy χείλη χωρίς ενέσιμα - Όλα εδώ!

Το trick για να κρύψεις σημάδια γήρανσης γύρω από τα χείλη με το concealer

Το αγαπημένο brand ομορφιάς Huda Beauty δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ένα video στο οποίο παρουσιάζει το απόλυτο hack για να κρύψεις λεπτές γραμμές και ρυτίδες με το concealer σου χωρίς το αποτέλεσμα να δείχνει παράταιρο. Τι έχεις να κάνεις; Να πατήσεις το play σε πρώτη φάση.

https://www.instagram.com/p/CeEcyQtLZ_Z

Όπως είδες, θα πρέπει να απλώσεις μια μικρή ποσότητα concealer σύρριζα δεξιά και αριστερά από τη μύτη σου δημιουργώντας ένα ανάποδο μικρό τρίγωνο. Στη συνέχεια, απλώνεις πολύ καλά το concealer με ένα πινελάκι και ολοκληρώνεις με setting powder για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα. Και τέλειο και πανεύκολο το hack. Συμφωνείς;

Πώς να προλάβεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη

Επειδή ακριβώς η περιοχή γύρω από τα χείλη είναι πολύ ευαίσθητη, θέλει και την αντίστοιχη φροντίδα για να καθυστερήσεις την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς καθημερινά τις κρέμες και τα serum προσώπου και στη συγκεκριμένη περιοχή. Όχι μόνο, όμως! Δεν πρέπει να ξεχνάς ν’ απλώνεις και αντηλιακή κρέμα, η οποία και σε προστατεύει από τη βλαβερή ακτινοβολία και προλαμβάνει τη γήρανση της επιδερμίδας.