We are calling it! Οι σκιές σε θερμές nude αποχρώσεις είναι το πιο hot trend του φθινοπώρου

Μαρία Ροδίτη
We are calling it! Οι σκιές σε θερμές nude αποχρώσεις είναι το πιο hot trend του φθινοπώρου
Alessandro Zeno / Imaxtree.com

Οι θερμές nude αποχρώσεις θα δώσουν βάθος και λάμψη στο βλέμμα σου.

Με την έναρξη της κάθε σεζόν οι τάσεις παίρνουν «φωτιά». Παραδέξου το! Κι εσύ με το που ήρθε ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπήκες στον πειρασμό να αναζητήσεις τόσο τις τάσεις της μόδας όσο και τις τάσεις ομορφιάς. Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μαζί μία τάση και συγκεκριμένα το πιο hot eye trend της εποχής.

Γιατί… όσα μπορούν να πουν τα μάτια δεν μπορεί να τα πουν τα χείλη. Να τα λέμε κι αυτά. Και με πιο εντυπωσιακό κι εκτυφλωτικό βλέμμα όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

10 παλέτες για να κάνεις τα πιο εντυπωσιακά eye looks και όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι

Οι θερμές nude αποχρώσεις στα μάτια είναι το πιο hot trend

Ποιο είναι, λοιπόν, το πιο hot eye trend του φθινοπώρου; Οι θερμές nude αποχρώσεις στα μάτια, δηλαδή τα καφέ, χρυσά, μπρονζέ που κάπως κοκκινίζουν κιόλας αν το παρατηρήσεις καλά.

nudes_matia.jpg

Οι συγκεκριμένες αποχρώσεις σκιών ταιριάζουν πραγματικά σε όλες. Κολακεύουν και τις ξανθές και τις μελαχρινές, και τις καστανές και τις κοκκινομάλλες. Και, βέβαια, αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών. Δηλαδή, είτε έχεις γαλανά, είτε πράσινα μάτια, είτε καστανά, είτε μαύρα, τα θερμά nudes θα δώσουν βάθος και διάσταση στο βλέμμα σου κάνοντάς το άκρως σαγηνευτικό.

Στο σημείο αυτό να σου πω ότι αυτές οι αποχρώσεις σε σκιά είναι ιδανικές τόσο για τα πρωινά όσο και για τα βραδινά looks σου. Κι αν θέλεις να κάνεις το eye make up σου λίγο πιο glam αρκεί να επιλέξεις μια σκιά με λίγο παραπάνω glitter σε αυτές τις αποχρώσεις. Τόσο απλό, τόσο εύκολο!

Shopping time

Αν τώρα θέλεις να κάνεις το απαραίτητο fall φρεσκάρισμα στο νεσεσέρ σου, εγώ είμαι εδώ! Έκανα την έρευνά μου, έψαξα και βρήκα 5 υπέροχες σκιές σε θερμά nudes και εσύ μπορείς να τις ανακαλύψεις στην gallery.

Scroll και… καλά ψώνια!