Η bubble ponytail είναι trend και αυτό το φθινόπωρο – 4 βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα

Μαρία Ροδίτη
Η bubble ponytail είναι trend και αυτό το φθινόπωρο – 4 βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα
Instagram: @mariatrschic_

Η bubble ponytail είναι η πιο παιχνιδιάρικη αλογοουρά που μπορείς να κάνεις τόσο για τις πρωινές όσο και για τις πιο βραδινές και party glam εμφανίσεις σου.

Η bubble ponytail αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του 2021 και συνεχίζει δυναμικά την πορεία της ανάμεσα στις τάσεις. Και φέτος το φθινόπωρο, λοιπόν, η αλογοουρά που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μία φορά είναι αυτή. Είτε για τις πρωινές εμφανίσεις σου στο γραφείο ή για τρέξιμο στη γειτονιά, είτε για τα βραδινά και party glam looks σου.

Ο λόγος που είναι τόσο hot η bubble ponytail; Δεν είναι μόνο ένας! Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι funky και καθόλου βαρετό – όπως μπορεί να γίνει μια κλασική αλογοουρά-, ενώ είναι και η τέλεια επιλογή για τις bad hair days σου. Ναι, λέω για εκείνες τις μέρες που τα μαλλιά σου δεν «κάθονται» με τίποτα ή για τις μέρες που πραγματικά βαριέσαι να λουστείς. Τι κάνεις; Βάζεις λίγο dry shampoo, κάνεις bubble ponytail και… καθάρισες.

TikTok beauty! Το απόλυτο hack για να μην είναι ποτέ ξανά flat η αλογοουρά σου

Τα 4 βήματα για επαγγελματικό αποτέλεσμα στην bubble ponytail σου

Βήμα 1ο: Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε ψηλή ή μεσαίου μήκους αλογοουρά, ανάλογα με το τι σου αρέσει περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/CFxU9aqjwsL

Βήμα 2ο: Ψέκασε την αλογοουρά σου μόνο με dry shampoo και χτένισέ τη για να αποκτήσει extra διάσταση και όγκο. Χτένισε ελαφρώς και τη βάση της αλογοουράς σου για ακόμα πιο πολύ όγκο.

Βήμα 3ο: Ήρθε η ώρα να δημιουργήσεις την πρώτη φούσκα. Πάρε διάφανο λαστιχάκι και λίγα εκατοστά πιο κάτω από τη βάση της αλογοουράς στερέωσέ το. Συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και δημιούργησε φούσκες μέχρι το τέλος της αλογοουράς.

Βήμα 4ο: Ολοκλήρωσε το χτένισμα ψεκάζοντας με λακ από απόσταση. Αν έχεις φύτρες που πετούν, ψέκασε μια παλιά οδοντόβουρτσα με λακ και σταθεροποίησέ τις.

«Παίξε» με τα hair accessories

Αν θέλεις να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και παιχνιδιάρικη την αλογοουρά σου, «παίξε» με τα hair accessories. Επίλεξε ένα oversized scrunchie για τη βάση της bubble ponytail, hair clips για τα πλαϊνά των μαλλιών ή ένα μαντήλι για να δέσεις γύρω από την αλογοουρά σου.

Check και την παρακάτω gallery για να δεις τα πιο chic αξεσουάρ μαλλιών που βρήκα για εσένα, ώστε να απογειώσεις το χτένισμά σου χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο!