Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ορκίζεται» σε 2 tricks μακιγιάζ για πιο σαρκώδη χείλη

Μαρία Ροδίτη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ορκίζεται» σε 2 tricks μακιγιάζ για πιο σαρκώδη χείλη

Τα tricks που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις στο μακιγιάζ, ώστε να έχεις πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη.

Τα σαρκώδη χείλη, δυστυχώς, είναι δώρο της φύσης. Δεν έχουμε όλες την τύχη να τα θαυμάζουμε στον καθρέφτη μας, ούτε και να φοράμε το εκάστοτε κραγιόν και να λέμε «wow» όταν κοιταζόμαστε. Φυσικά, όμως, και δεν έγινε κάτι.

Γιατί και tricks υπάρχουν για να κάνουμε τα χείλη μας πιο juicy, αλλά και celebrities για να μας δώσουν το απαραίτητο Inspo. Να, για παράδειγμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day δεν έχει ιδιαιτέρως ζουμερά χείλη, όμως έχει βρει τα 2 make up tricks που πραγματικά της χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα και πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ.

7 tips για να «σβήσεις» τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα χείλη

Τα 2 make up tricks της Σταματίνας Τσιμτσιλή για πιο σαρκώδη χείλη

Με ένα scroll στο Instagram της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αλλά και παρατηρώντας τη στην καθημερινή εκπομπή του ALPHA, Happy Day, θα διαπιστώσεις ότι 2 είναι τα beauty items-«κλειδιά» για τα χείλη της: το lip gloss και το μολύβι χειλιών.

Η 40χρονη παρουσιάστρια επιμένει, όμως, σε μια συγκεκριμένη απόχρωση, που δεν είναι άλλη από το nude. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, η Σταματίνα φορά κατά βάση nude περίγραμμα χειλιών και κάνει ακόμα πιο juicy τα χείλη της με nude lip gloss, το οποίο έτσι κι αλλιώς δημιουργεί έναν όγκο παραπάνω. Εύκολα δεν είναι τα tricks της;

Shopping time

Σε περίπτωση που έχεις… ξεμείνει από τα απαραίτητα για να κάνεις μακιγιάζ και να δημιουργείς την ψευδαίσθηση του όγκου στα χείλη, do not worry. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 3 nude lip gloss και 3 nude μολύβια χειλιών, που μπορείς να φοράς πάντα και με τα πάντα. Από το πρωί ως το βράδυ!